Anastasiya Knyazeva, cea mai frumoasă fetiță din lume a crescut. Iată cum arată astăzi

Anastasiya Knyazeva a fost numită „cea mai frumoasă fată din lume” în 2017. Tabloidele au numit-o următoarea Irina Shayk și a devenit cel mai tânăr model care a apărut în Vogue Franța. Ochii ei fermecători de un albastru profund, părul lung și șaten și o față de înger, în combinație cu carisma ei, au cucerit inimile multor oameni, iar Anastasiya este acum în trend pe Instagram cu 1,1 milioane de abonați.

Anastasiya și-a început cariera de modeling când avea doar 2,5 ani și a devenit destul de faimoasă la vârsta de 4 ani. Multe branduri s-au îndrăgostit de ea pentru că se comporta natural în fața camerei și nu se simțea deloc stânjenită. În 2015, mama Anastasiei, Anna, i-a creat contul oficial de Instagram și a început să își promoveze fiica.

În 2017, The Daily Mail a numit-o pe Anastasiya, în vârstă de 6 ani, noua „cea mai frumoasă fată din lume”. Acest titlu i-a aparținut și modelului francez, Thylane Blondeau. Publicul a fost uimit de trăsăturile ei asemănătoare cu cele ale unei păpuși și de magnificii ochi albaștri.

În 2018, Anastasiya a ocupat locul 5 în topul celor mai frumoși copii din lume, potrivit L’Officiel. Tânăra fotomodel are contracte cu multe branduri de îmbrăcăminte, printre care Chobi Kids, Kenguru și Kia Motors, lucrează ca co-prezentatoare la emisiuni TV și joacă în filme.

anastasiya-knyazevaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În ciuda întregii atenții, Anastasiya are totuși o viață de copil normal. Merge la o școală publică și nu înțelege cu adevărat cât de populară este. Mama ei împărtășește că a fost foarte surprinsă când copii din diferite grupuri școlare au început să o abordeze în timpul pauzelor școlare, pentru a o cunoaște. Dar părinții ei se străduiesc din răsputeri să nu o transforme într-o divă și să o crească doar ca pe un copil obișnuit.

Anastasiya încearcă să găsească un echilibru sănătos între viața de model și cea școlară. Ea ia lecții de engleză și de dans, iar una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este cântatul. În prezent, ea vrea să devină patiser sau medic veterinar când va fi mare.

Familia Anastasiei nu are nicio legătură cu industria modei sau a modelingului. Mama ei este economistă, iar tatăl ei lucrează în industria auto. Ea are și un frate mai mare, Artemii.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete