După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, o femeie a descoperit că un lucru din casă o otrăvea. Ce îi punea sănătatea în pericol?

După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, Emma Marshall, o femeie în vârstă de 29 de ani, a descoperit că un lucru din casă o otrăvea. Problemele au apărut în anul 2014, iar de atunci, medicii au tot încercat să găsească o explicație pentru stările de rău cu care se confrunta femeia. 

În anul 2014, Emma Marshall s-a mutat în estul Londrei, într-un apartament închiriat. Din acel moment, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, la început fiind vorba doar despre dureri de cap, epuizare și erupții cutanate. Femeia a pus simptomele neplăcute pe seama stresului cu care se confrunta zilnic, având în vedere că jobul o solicita foarte mult. Cu toate acestea, în anul 2015, lucrurile au început să se complice. Femeia a suferit o infecție puternică la nivelul rinichilor, după care și-a fracturat brațul în urma unei căzături, iar ulterior a trecut printr-o operație de apendicită.

“Nimeni nu s-a întrebat niciodată de ce corpul meu are aceste reacții severe. Mi s-a spus doar că sunt ghinionistă.”, a spus Emma Marshall, potrivit thesun.co.uk.

După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, o femeie a descoperit că un lucru din casă o otrăvea

Pe măsură ce timpul trecea, starea de sănătate a femeii se deteriora, iar pe parcursul celor patru ani, aceasta s-a confruntat cu dureri puternice de cap, pierderea memoriei, insomnii, acnee, umflături la nivelul feței, dar și simptome asociatate gripei. La sfârșitul anului 2018, Emma Marshall se simțea atât de rău încât aproape că nu se mai putea ridica din pat. După mai multe investigații, Emma Marshall a aflat cu ajutorul unui specialist că sursa stărilor de rău era mucegaiul din locuința ei. Femeia a observat în momentul în care s-a mutat în apartamentul din Londra că în baie erau porțiuni cu mucegai negru, însă nu a acordat prea multă atenție acestui detaliu.

Testele au arătat că nivelul de micotoxine din organismul ei era unul foarte mare și că practic, mucegraiul din locuință era cel care o otrăvea pe femeie.

“Când m-am întâlnit cu specialistul în medicină funcțională am vorbit despre tipul de mediu în care am trăit și am lucrat și, imediat ce i-am spus că am început să mă simt rău în 2014, când m-am mutat în apartament, am făcut legătura.”, a spus Emma Marshall.

Femeia povestește că s-a simțit îngrozitor, având în vedere că starea ei de sănătate se deteriora tot mai mult, fără să fie stabilită o cauză exactă. După ce a aflat cu ce probleme se confruntă, femeia a apelat la metode prin care să își detoxifieze organismul.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ești stresată în fiecare zi? E posibil să suferi de stres cronic

O bloggeriță de lifestyle a fost găsită moartă. Este inimaginabil unde a fost descoperit trupul acesteia

O femeie de 50 de ani a crezut că intră la menopauză, dar când a ajuns la spital medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce s-a întâmplat după?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate