Enrique Iglesias, mesaj emoționant dedicat celei care l-a influențat în carieră: „O iubesc mai mult decât pe mine”

De mai bine de două decenii, muzica lui Enrique Iglesias răsună oriunde mergem. Fiecare melodie compusă de el devine un hit instantaneu – de la cântecele sale de dragoste, precum “Hero”, până la melodiile sale mai antrenante, precum “Tonight I’m Lovin you”.

Este fiul unui cântăreț foarte faimos, așa că mulți presupun că acest lucru l-a stimulat și l-a ajutat pe Enrique să devină artist. Ei bine, nu este chiar așa. Cântărețul îi datorează succesul bonei sale.

Născut la 8 mai 1975, la Madrid, Spania, Enrique Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți pop spanioli la nivel internațional. Tatăl său este celebrul Julio Iglesias, care a fost cel mai de succes cântăreț european de succes comercial din lume, iar mama sa este modelul și vedeta mondenă filipineză Isabel Preysler.

După divorțul părinților săi în 1978, Enrique și frații săi, Julio și Chabeli, au rămas cu mama lor. Au locuit mai întâi în Spania, iar mai târziu au petrecut un an în Iugoslavia. În cele din urmă, când cântărețul avea șapte ani, copiii au plecat să locuiască cu tatăl lor în Statele Unite, unde și-au petrecut cea mai mare parte a copilăriei și au mers la școală.

Din cauza programului încărcat al tatălui său, acesta nu putea sta prea mult acasă cu copiii săi, așa că aceștia aveau o bonă. Elvira Olivares era cea care avea grijă de băieți. Pentru tânărul Enrique, ea a devenit ca o a doua mamă, pe care o iubea și în care avea încredere deplină. Viitorul artist iubea muzica și își compunea în secret propriile cântece ca formă de autoexprimare, iar Elvira era singura care știa despre acest lucru.

Pe măsură ce Enrique a crescut, a devenit din ce în ce mai convins că familia sa nu îl va sprijini dacă va decide să urmeze o carieră muzicală. Avea o relație dificilă cu tatăl său, care era exigent și aștepta multe de la copiii săi. Enrique simțea că nu va fi niciodată capabil să se ridice la nivelul așteptărilor tatălui său și că va fi mereu în umbra acestuia. Prin urmare, la fel ca mulți alți copii de celebrități, a decis să își croiască propriul drum, lăsând deoparte faima numelui familiei sale.

„Este a doua mea mamă, femeia care m-a recompensat atunci când a fost nevoie, persoana cu care am împărțit cel mai mult timp. O iubesc mai mult decât pe mine însumi, una dintre cele mai importante persoane din viața mea. Singura în care am putut avea încredere pentru mult timp”, a declarat Enrique Iglesias despre bona sa, scrie Bright Side.

Așa că, atunci când a ajuns la vârsta majoratului, a apelat la ea pentru a-l ajuta să-și îndeplinească visul de a fi artist. Nu mai era bona lui, dar aveau o relație mai profundă decât atât. Enrique avea nevoie de bani pentru a înregistra câteva dintre cântecele sale pentru a le trimite la casele de discuri. Elvira, fără ezitare, i-a împrumutat 500 de dolari pe care îi economisise și, cu acești bani, viitoarea vedetă a reușit să își finanțeze primul demo cu trei cântece.

Când și-a trimis lucrările la casele de discuri, s-a prezentat ca fiind Enrique Martinez. Și-a schimbat chiar și naționalitatea în guatemaleză, pentru a nu trezi suspiciuni cu privire la adevărata sa identitate. Tatăl său a interpretat această atitudine drept aroganță și lipsă de respect față de el.

Când Julio a auzit primul album al fiului său intitulat Enrique Iglesias, s-a supărat. L-a descris ca fiind dezastruos și a prezis că nu va avea vânzări. Cu toate acestea, s-a înșelat. Albumul a început să se vândă ca pâinea caldă, plasându-l pe Enrique în fruntea tuturor topurilor muzicale și alimentând, și mai mult, rivalitatea dintre tată și fiu, care au petrecut mulți ani fără să-și vorbească.

„Cred că tatăl meu a crezut că nu se va întâmpla nimic, că nu voi avea succes. Când am vândut un milion de exemplare, el spunea: <<Știi, nu vei trece de un milion de exemplare - este imposibil>>, iar apoi ajungeam să vând 2 milioane, 3 milioane sau 4 milioane. Apoi îmi spunea: <>”.

Interesant este că tânărul Iglesias a câștigat Grammy pentru cea mai bună interpretare pop latină în 1996, același premiu care fusese acordat tatălui său în 1987. Enrique a reușit să atingă succesul și să depășească toate așteptările tatălui său. A sfârșit prin a-și dovedi valoarea și, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, tatăl și fiul au reușit să aplaneze divergențele și să-și vindece relația. Și nu numai atât, Enrique a devenit marea mândrie a tatălui său, care a mărturisit că ascultă cu nerăbdare muzica fiului său, mai scrie sursa citată anterior.

Să fii membru al familiei Iglesias-Preysler nu a fost ușor. Enrique a suferit foarte mult din cauza despărțirii de familia sa. De aceea, atunci când și-a format propria familie cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova, a decis să găsească o modalitate de a evita repetarea aceleiași povești. El participă activ la viața de părinte și, în ciuda programului său încărcat, petrece cât mai mult timp posibil cu micuții săi și cu Anna, cu care are una dintre cele mai stabile și mai durabile relații din lumea showbiz-ului.

De asemenea, încearcă să-și țină copiii departe de mass-media pentru a le proteja intimitatea, iar turneele sale sunt organizate în așa fel încât cântărețul să nu fie nevoit să petreacă mult timp departe de familia sa. El se asigură că aceștia păstrează legătura cu bunicii lor. Mai mult, el este acum cel care are grijă de Elvira și se asigură că nu-i lipsește nimic, în semn de recunoștință pentru toți anii în care a avut grijă de el cu atâta răbdare și devotament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete