Emoționant! La 10 ani este un sprijin pentru familia sa

baietel de 10 ani sprijin pentru familie

De foarte multe ori, viața ne oferă lecții care ne pun pe gânduri și ne ajută să înțelegem că există persoane care au avut mai puțin noroc și care trebuie să muncească din răsputeri pentru a ajunge undeva departe.

Aceasta este și povestea băiețelului de 10 ani, care în loc să se bucure de copilărie este nevoit să muncească pentru a-și susține familia. Acum câțiva ani, copilul a fost surprins într-un tren de călători, la o oră destul de târzie, oră la care majoritatea copiilor ar trebui să fie în pat și să se pregătească pentru o nouă zi de școală. Ei bine, nu este și cazul lui. El se întorcea de la muncă. Vasilică, pentru că acesta este numele lui, își câștiga existența muncind într-un restaurant. Băiatul făcea eforturi foarte mari pentru a-și susține familia. Deși pare incredibil, la doar 10 ani, Vasilică era singurul sprijin financiar al familiei și asta pentru că părinții încercau să se descurce așa cum puteau, muncind cu ziua, iar cei doi frățiori pe care îi are sunt mult prea mici pentru a aduce un ban în casă.

Chiar dacă soarta nu a fost tocmai blândă cu el, băiatul de 10 ani nu a abandonat școala. A găsit înțelegere  și sprijin la locul de muncă și toți cei de la restaurant îl ajută cu ce pot. Mai mult, Vasilică se împarte între programul de la școală și timpul petrecut la restaurant, chiar dacă asta înseamnă să renunțe defintiv la copilăria sa.

Citește continuare poveștii pe Aqui Ahora.

 

Foto: aquiahora.ro

Citește și:

Scrisoarea „de eliberare' a părintelui „perfect' către copilul său

Cuvintele unui copil de şase ani, folosite pentru oprirea conflictelor armate

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate