Emoții pentru elevii de clasa a IV-a. Mâine încep evaluările naționale

evaluarile nationale pentru elevii de clasa a IV-a

evaluarile nationale pentru elevii de clasa a IV-a

Elevii s-au întors de astăzi la cursuri, iar pentru cei de clasa a IV-a și a VI-a emoțiile sunt mari în această perioadă și asta pentru că încep evaluările naționale.

Evaluările pentru elevii de clasa a IV-a

Pentru elevii de clasa a IV-a această săptămână este una încărcată. De mâine începe evaluarea națională, prima probă fiind cea la Limba și literatura română. Probele vor continua pe 4 mai, atunci când cei mici vor susține examenul la matematică, iar pe 5 mai va fi proba la Limba maternă.

Evaluările pentru elevii de clasa a VI-a

Emoțiile sunt la fel de mari și pentru elevii de clasa a VI-a. Pe 10 mai vor susține un examen de limbă și comunicare, examen ce presupune testarea cunoștințelor de limba și literatura română și limba mondernă, iar pe 11 mai va avea loc proba la matematică și științele naturii. Această utimă probă va evalua care este nivelul cunoștiințelor la matematică, biologie și fizică, potrivit adevarul.ro.

La fel ca și în cazul testărilor pe care le-au susținut elevii de clasa a II-a, pe 10 și 13 aprilie, nici acum rezultatele nu vor fi trecute în catalog. Scopul acestora este de a vedea exact la ce nivel sunt elevii și de a aduce schimbări menite să îmbunătățeasă sistemul de învățământ. Cu toate acestea, notele vor fi comunicate părinților pentru ca aceștia să știe exact care sunt punctele forte ale celor mici.

 

Foto: shutterstock.com

Citește și:

E oficial! Profesorii pot ajunge la închisoare pentru luare de mită. Ce a decis ICCJ în cazul unei profesoare care a cerut bani elevilor

România, la coada Europei! Avem cei mai puțini absolvenţi de studii superioare din UE

Ora de începere a cursurilor ar putea fi modificată. Acesta este principalul motiv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie