Emily Burghelea va naște în curând și s-a căsătorit în secret

Emily Burghelea va naște în curând și s-a căsătorit în secret

La începutul anului 2021, Emily Burghelea a anunțat, în direct, că este însărcinată. Fosta asistentă de la Acces Direct a vrut să țină ascunsă sarcina, la fel cum și identitatea iubitului ei este ținută departe de ochii curioșilor.

Chiar și la logodna lor oficializată la biserică, în luna noiembrie, acesta a apărut cu masca pe față și ochelari de soare. Acum, în prag de a deveni părinți, cei doi au mers în mare secret la starea civilă și au devenit o familie cu acte în regulă.

Emily a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare îmbrăcată cu o rochie albă, lungă și mulată care îi scoate în evidență burtica de graviduță. Pe cap a purtat o pălărie de sub care ieșea un voal simplu, lung până în pământ. Și de data aceasta, iubitul ei și-a asortat la costumul elegant de mire, o mască de protecție și a purtat ochelari de soare, dorind în continuare să-și ascundă identitatea în fața internauților.

Cuprinși de emoțiile sarcinii, dar și ale cununiei, cu o zi înainte de eveniment, Emily i-a făcut o glumă iubitului și i-a zis că i s-a rupt apa. A doua zi, celebrarea uniunii lor ca proaspătă familie a avut loc într-un mediu restrâns, însă nelipsită de peripeții. Fosta concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil!' și-a rătăcit buletinul, iar analizele necesare cununiei civile expiraseră.

„Am avut super mari emoții. Ceremonia a fost foarte discretă. Am avut aproape doar persoanele foarte apropiate și a fost mai bine', l-a mărturisit Emily urmăritorilor săi de pe Instagram.

Mai puțin de o lună până va deveni mămică

Sarcina a fost ținută secret timp de șapte luni, iar ulterior dezvăluirilor, Emily a apărut în numeroase poze afișându-și pântecele în care creștea bebelușul. Până la marele eveniment au mai rămas doar câteva săptămâni, iar ea este extrem de emoționată.

„Cam trei săptămâni ne mai despart de marea întâlnire cu fetiță noastră. Sincer, simt că au intrat zilele în sac! Mai avem multe de făcut! Îmi doresc că în momentul în care vine acasă totul să fie absolut perfect, să fie o atmosfera liniștitoare și să avem tot ce ne trebuie dar că asta să fie posibil, trebuie să trecem prin foc zilele acestea', a mai spus ea.

Fosta asistentă a Mirelei Vaida va naște o fetiță, motiv pentru care la petrecerea de bun venit organizată a avut numeroase decorațiuni de culoare roz, iar ea și iubitul ei au purtat obiecte vestimentare în același ton.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete