Portia de Rossi a fost dusă la spital de urgență de Ellen DeGeneres

Portia de Rossi a fost dusă la spital de urgență de Ellen DeGeneres

Portia de Rossi se recuperează după ce a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență vineri seară din cauza unor dureri groaznice.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, este acum acasă și „se descurcă bine', confirmă un apropiat al cuplului pentru revista People.

Ellen DeGeneres și-a dus soția la spital vineri. De Rossi avea apendicită și a avut nevoie de intervenția medicilor de urgență pentru a nu i se agrava starea.

„Ellen a dus-o pe Portia la spital vineri seară, suferea foarte mult. A avut apendicită și a fost operată', potrivit unei surse pentru revista People.

Apendicita este o afecțiune frecventă în care căptușeala apendicelui este blocată și se inflamează, potrivit Clinicii Mayo. Provoacă dureri intense și, dacă nu este tratată rapid, de obicei cu o intervenție chirurgicală pentru a elimina apendicele, organul poate exploda.

Sursa a adăugat că de Rossi „se odihnește acasă și Ellen are grijă de ea. A fost o sperietură la început, dar totul decurge cum trebuie acum'.

Cuplul, care s-a căsătorit în august 2008, după ce căsătoria între persoane de același sex a fost legalizată în California, a trecut împreună prin numeroase încercări în ceea ce privește sănătatea lor, dar și în viața lor profesională. Portia de Rossi a fost alături de DeGeneres pe tot parcursul pandemiei, în timpul căreia gazda emisiunii a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

„Am crescut împreună ca un cuplu, avem grijă cu adevărat una de cealaltă și ne punem relația pe primul loc. Făcând asta, devii mult mai solid. Nu-mi pot imagina să petrec timp cu nimeni în afară de ea', a spus de Rossi imediat după căsătoria lor, potrivit sursei mai sus menționate.

„Gândim la fel, spunem aceleași lucruri în același timp, ne terminăm reciproc sandvișurile, nu, propozițiile. Suntem într-un ritm ușor', a adăugat Ellen DeGeneres.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete