Emilia Clarke spune că îi „lipsesc” părți din creier în urma unor anevrisme

Spre finalul perioadei în care a interpretat-o pe Daenerys Targaryen în Game of Thrones, actrița Emilia Clarke a vorbit despre faptul că a suferit două anevrisme cerebrale la începutul serialului.

S-a ajuns la punctul în care nu era sigură că va putea continua să joace, la un moment dat, suferea de afazie și nu-și putea aminti propriul nume. Dar a reușit să reziste și a terminat serialul, iar astăzi are o carieră minunată.

Experiența a inspirat-o pe Clarke să creeze organizația caritabilă SameYou, care ajută persoanele cu accident vascular cerebral și leziuni cerebrale. Ea a vorbit mai mult despre parcursul ei recent la emisiunea Sunday Morning de pe BBC One.

„O parte din creierul meu nu mai este utilizabilă. Este remarcabil că pot vorbi, uneori articulat, și îmi trăiesc viața în mod complet normal, fără absolut nicio repercusiune. Mă aflu în minoritatea foarte, foarte, foarte mică de oameni care pot supraviețui la așa ceva”, a spus ea.

Emilia Clarke, care pare întotdeauna să fie bine dispusă în timpul interviurilor, este acum capabilă să găsească umor în această experiență. Ea a precizat că atunci când face scanări cerebrale, o bună parte din creierul ei „lipsește”. Asta „mă face întotdeauna să râd”.

„De îndată ce orice parte a creierului tău nu primește sânge pentru o secundă, dispare. Și astfel, sângele găsește o altă rută pentru a se deplasa”, a continuat Clarke.

Actrița joacă în prezent într-o producție a operei Pescărușul de Anton Cehov la Harold Pinter Theatre din Londra. De asemenea, ea va apărea în viitorul serial Marvel Secret Invasion pe Disney+.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete