Povestea lui Sebastian Ghiorghiu, tânărul român care a lucrat la fast-food și a devenit milionar în America

Sebastian Ghiorghiu e romanul care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții abia își află drumul în viață.

            La cei 24 de ani își manageriază singur propriile afaceri, conduce un Lamborghini de peste 300 de mii de dolari și își construiește casa din vis într-un paradis! Sebastian Ghiorghiu este născut și crescut în Statele Unite, locuiește în Detroit,  însă părinții lui sunt originari din România. Au plecat peste ocean în anii ’80, în speranța că vor avea o viață mai bună, dar nu le-a fost ușor să o ia de la început într-o țară străină.

Tatăl lui Sebastian era muncitor pe șantier, iar mama lui era menanjeră. Chiar dacă munceau de dimineață până seara, nu reușeau să-i acopere lui Sebastian și celor 3 frați mai mari, toate cerinţele fireşti. Tânărul milionar de azi recunoaște că expresia “n-avem bani” i-a marcat copilăria, dar l-a și ambiționat să muncească și să-și depășească condiția. A început să muncească de la 16 ani în diferite fast-food-uri, într-o spălătorie auto, a îngrijit bătrâni și a restaurat mobilă veche.

sebastian-ghiorghiu-milionar-america-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

            Pentru Sebastian Ghiorghiu drumul către succes poate nu a fost foarte lung, dar cu siguranță a fost greu și plin de sacrificii. Astăzi, tânărul milionar de origine română a investit în mai multe domenii și deține diverse afaceri. Chiar dacă acum are tot ce își dorește, nu uită de unde a plecat, știe că banii vin și pleacă, important e să nu te pierzi pe drumul propriului succes. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete