Elwira și Mihai Petre, cea mai norocoasă echipă din „Asia Express”

În penultima fază a competiției „Asia Express' calificarea celei de-a doua echipe pentru finală a atârnat de o culoare: verde. Elwira și Mihai Petre au fost norocoșii care au pășit în finală, alături de Emi și Cuza.

Semifinala competiției „Asia Express', difuzată pe Antena 1, a adus cele mai mari emoții pentru concurenții rămași în competiție. Dacă pentru echipa formată din Emi și Cuza, de la Noaptea Târziu, lucrurile au fost clare, ei câștigând toate probele din această etapă, nu la fel s-a întâmplat pentru celelalte două echipe. Lidia și Estera Buble și Elwira și Mihai Petre și-au împărțit cutiile destinate celor care ajungeau pe ultimul loc. Într-una dintre cele trei cutii se ascundea o piatră roșie care, în tradiția competiției, trimitea o echipă acasă.

Lidia și sora ei au primit o astfel de cutie, iar Elwira și Mihai Petre, două. Spre surprinderea tuturor, Elwira și Mihai au ajuns ultimii în două probe, oboseala și stresul spunându-și cuvântul.

Mihai Petre: „Jucăm finala! Cu toată dragostea și respectul'

Însă tot spre surprinderea tuturor, piatra roșie a revenit surorilor Buble, care, se pare, aleseseră cutia ghinionistă încă de la început.

„Așa a trebuit să fie, crede-mă', și-a consolat sora Estera.

Cea mai mare părere de rău și cel mai mare regret este că s-a terminat jocul pentru noi și că o să pleci iarăși, tu cu treaba ta, eu cu treaba mea. Mi-ar fi plăcut să avem șansa să jucăm ultimul joc împreună', a mărturisit și Lidia Buble cu lacrimi în ochi. Provenite dintr-o familie cu 11 copii, cele două surori au povestit, de-a lungul competiției, că această aventură înseamnă pentru ele și posibilitatea de a se cunoaște mai bine și a petrece mai mult timp împreună.

Pentru a destinde atmosfera, Lidia Buble și-a scos din bagaj o rochie de mireasă, pe care a și îmbrăcat-o. Glumele făcute de-a lungul celor două luni, cum că aici își va găsi un partener, au avut astfel parte de un final… în alb.

La finalul difuzării ediției, Mihai Petre a scris pe rețelele de socializare: „Jucăm finala. Cu toată dragostea și respectul. Pentru că până la urmă despre asta este vorba.'

Elwira si Mihai PetreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cleopatra Stratan nu vrea la facultate

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete