Cleopatra Stratan nu vrea la facultate: „Facultatea nu…”

Cleopatra Stratan este una dintre artistele care au intrat la inima românilor de pretutindeni încă de la o vârstă extrem de fragedă. În vara anului 2021, cântăreața a terminat liceul, dar nu și-a continuat pregătirea academică și s-a căsătorit cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a devenit soția lui Edward Sanda imediat după terminarea liceului. Majoritatea absolvenților merg la facultate, însă aceasta este de părere că în acest moment al vieții sale studiile superioare ar fi o pierdere de timp și nu ar ajuta-o cu nimic în cariera ei muzicală.

„Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând', a scris Cleopatra Stratan acum ceva timp pe Instagram.

De aceeași părere este și Edward Sanda, partenerul său de viață. Acesta a declarat la Antena Stars că s-a axat în ultima perioadă pe muzică, iar facultatea probabil l-ar încurca mai mult decât să-l ajute. El și Cleopatra au câteva planuri de afaceri în perioada imediat apropiată, însă le vor dezvălui la momentul potrivit.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot.

Vrem să ne deschidem și o afacere. (…) Nu spun mai mult, o să vedeți la momentul respectiv', a mărturisit Edward Sanda.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete