Elon Musk vrea să cumpere Coca-Cola pentru a reintroduce un ingredient interzis

Elon Musk a anunțat pe Twitter miercuri seara că vrea să cumpere Coca-Cola, deoarece intenționează să readucă un ingredient interzis.

În urmă cu câteva zile, Musk a cumpărat Twitter într-o afacere de mai multe miliarde de dolari și este acum proprietarul popularei platforme de socializare. CEO-ul Tesla a glumit că urmează să cumpere Coca-Cola pentru a reveni la rețeta originală introducând un ingredient care este interzis, deoarece este considerat drog.

„În continuare, cumpăr Coca-Cola pentru a pune cocaina înapoi', a scris el pe Twitter.

Tweetul său a primit 2,8 milioane de aprecieri și a fost redistribuit de peste 400.000 de ori în doar nouă ore. Un utilizator de internet i-a amintit lui Elon Musk că prima sticlă de Coca-Cola vândută în 1894 conținea 3,5 grame de cocaină înainte de a fi înlocuită cu cofeină în 1903.

Elon Musk și glumele de pe internet

Potrivit Marca, noul proprietar Twitter le-a spus de înțeles urmăritorilor săi că nu poate face minuni și le-a reamintit că, de asemenea, a promis recent că va cumpăra McDonald’s pentru a repara toate aparatele de înghețată ale popularului lanț de restaurante fast-food.

Deși deține numeroase acțiuni, cel mai bogat om din lume nu se va alătura consiliului de administrație al Twitter, după cum a confirmat CEO-ul rețelei de socializare, Parag Agrawal.

„Numirea urma să fie oficializată pe 9 aprilie, dar în aceeași dimineață Elon ne-a spus că nu se va alătura. Cred că este bine’, a împărtășit Agrawal, CEO de la sfârșitul anului 2021, potrivit El Pais.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete