Ella Travolta, mesaj emoționant pentru tatăl său cu ocazia aniversării celor 69 de ani

John Travolta este un tată singur. El îi are pe fiica sa Ella, în vârstă de 22 de ani, și fiul său Ben, în vârstă de 12 ani. La cea de-a 69-a aniversare a actorului, pe 18 ianuarie, Ella Travolta și-a sărbătorit tatăl împărtășind un mesaj adorabil pentru el pe Instagram.

Tânăra a postat o fotografie cu tatăl ei, pozând obraz lângă obraz, și a scris ”Ieri a fost ziua de naștere a eroului meu”. Ea a adăugat: ”Cel mai incredibil tată, prieten și model pe care și l-ar putea dori cineva. Te iubesc, Daddy❤️❤️❤️”’.

John i-a răspuns și a comentat: ”Și eu te iubesc, draga mea Ella. Mai mult decât știi tu.”

Și nu este prima dată când acest duo tată-fiică își exprimă dragostea unul față de celălalt.

John împărtășește adesea cât de mândru este de copiii săi și se asigură că îi copleșește cu cuvinte frumoase cu fiecare ocazie. La cea de-a 21-a aniversare a Ellei, de exemplu, actorul a scris: ”La mulți ani pentru cea mai frumoasă, bună ființă umană și artistă pe care o cunosc. Tatăl tău te adoră!”.

Și la rândul ei, de Ziua Tatălui 2021, Ella i-a adus din nou un omagiu tatălui ei și a reflectat asupra legăturii unice pe care o are cu el, precum și asupra influenței pozitive pe care acesta o are asupra vieții ei.

Potrivit Bright Side, ea a scris: ”Faci ca meseria de părinte să pară atât de ușoară, deși nu este întotdeauna așa”. Ea a continuat spunând că el face ca ”fiecare zi să fie mai bună decât cea dinainte” și ”aduce bucurie” ori de câte ori copiii săi se simt triști. Ella l-a descris apoi pe iubitul ei tată ca fiind ”cel mai bun prieten”. Ea a concluzionat spunând: ”Sper ca într-o zi să fiu un părinte măcar pe jumătate la fel de bun ca tine”, înainte de a-i ura o Zi a Tatălui fericită.

John este acum singurul părinte în viață al Ellei și al lui Ben, având în vedere că familia a pierdut-o pe mama lor, actrița Kelly Preston, din cauza cancerului, în iulie 2020. De asemenea, l-au pierdut și pe fratele lor mai mare, Jett, în 2009, la vârsta de 16 ani.

Iar Ella a moștenit cu siguranță talentul artistic al părinților ei și le-a călcat pe urme atunci când vine vorba de actorie.

De fapt, ea a obținut primul ei rol pe marele ecran la frageda vârstă de 9 ani. În 2019, a jucat în thrillerul The Poison Rose, alături de tatăl ei și de Morgan Freeman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete