Cum s-au cunoscut Cătălin Bordea și Livia. Bruneta a povestit chiar ea tot: „Zilele mele trec ușor de când ma iubește el”

Livia Bordea a povestit într-o postare mai veche cum l-a cunoscut pe Cătălin Bordea, bărbatul lângă care și-a găsit liniștea în ultimii 11 ani. Totul s-a întâmplat pe 18 mai 2012 și nu mai vorbiseră niciodată față în față. Superba brunetă a mărturisit că în momentul în care l-a cunoscut a știut că i s-a schimbat viața.

Cătălin Bordea recunoaște că este topit după soția lui. Are doar cuvinte de laudă la adresa ei și nu ezită să-și declare public dragostea puternică pe care o simte pentru ea. Cei doi s-au căsătorit civil doar după doi ani de relație, într-o ceremonie discretă la primăria Sectorului 6 din Capitală, iar în 2019 au făcut și căsătoria religioasă și iubirea lor pare să devină din ce în ce mai puternică.

Pentru cei care erau curioși cum s-au cunoscut, Livia a povestit chiar ea, pe rețelele de socializare, în urmă cu câțiva ani pentru a marca aniversarea lor.

„18 Mai 2012.

Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față.

Eu îl știam. El ma știa.

Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja.

Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam.

Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori.

Stăteam intr-o garsoniera in Militari. La etajul 8.

Palatul copiilor, eu și Gabita.

“Gala Premiilor Stand-Up”.

El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau.

Locurile erau fix pe scenă. 🙂

După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot.

Conversații diverse.

Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere.

Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau… ', a povestit Livia.

cat-e-de-frumoasaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 14

Bruneta a povestit a plecat atunci, în cele din urmă, dar s-au văzut zilele următoare și dorea foarte tare să-l impresioneze

„Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare data când trebuia sa ne vedem. Ca sa îl impresionez . 🙂 Și cinci ani mai târziu.Și nu vreau nici acum sa îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede 🙂' , a mai scris Livia, fix în ziua în care cei doi împlineau cinci ani de relație.

„Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!', i-a mai transmis Livia soțului ei.

Cătălin Bordea a vrut să meargă cu Livia în America Express

Cătălin Bordea și-ar fi dorit să participe la „America Express – Drumul Aurului' alături de soția sa, însă Livia s-a răzgândit în ultimul moment, iar bunul lui prieten, Nelu Cortea, este cel care l-a însoțit pe comediant în show-ul de la Antena 1.


Deși Livia a fost cea care i-a propus lui Cătălin Bordea să meargă împreună la „America Express', ea s-a răzgândit. Soția comediantului prinsese curaj după ce a văzut sezonul 3, unde Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat. Livia i-a spus lui Cătălin să își găsească un prieten care să-l însoțească, pentru că o echipă formată din doi bărbați s-ar descurca mai bine în competiție.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar… Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel', a povestit Cătălin Bordea, în emisiunea Xtra Night Show.

Livia s-a răzgândit și când și-a dat seama că mai multe cupluri s-au certat în emisiune și ea nu își dorea să fie într-o astfel de ipostază. De asemenea, soția lui Cătălin Bordea a mărturisit că nu își dorește să fie în centrul atenției, precizând că nu ar fi avut ce să facă cu toată mediatizarea sau cum să se folosească de notorietatea asta și că pe Nelu Cortea l-ar fi ajutat mai mult. Ceea ce s-a și întâmplat. După participarea la America Express, Bordea și Cortea au cîștigat simpatia publicului și acum sunt jurați la iUmor.

Livia Bordea s-a luptat cu depresia

Soția comediantului s-a luptat cu depresia. Într-un mesaj publicat în anul 2016, Livia mărturisea: „Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot să trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu. Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineaţa, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită. Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu ştiu de ce scriu asta .. Dar o să scriu pentru cei care cred că, dacă zâmbești mereu, automat ești fericit mereu. Poate eşti. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună. Eu am băut doar cafea şi am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce ştiam e că nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă şi încercam, printre lacrimi, să mă adun. Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram .. Și eram în Paradis. Am luptat singură şi nu ştiu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am ştiut eu să procedez. Nu mă plăcea nimeni şi nu plăceam pe nimeni. Încet, încet, şi numai eu ştiu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e cea mai bună profesoară. Am renunțat la oameni şi am câștigat alții. Am învățat că tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă, dar se poate trece peste. Știu .. Scriu asta pentru că acum 4 ani nu eram bine deloc. Dar azi sunt.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete