Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate. Unde studiază: „O sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea”

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultatea pe care și-o dorea. Tânăra vrea să urmeze aceeași meserie precum mama ei și să devină profesoară.

După ce a terminat liceul ca șefă de promoție și a avut media peste 9.50 la BAC, Eliza Iliescu a intrat la facultatea pe care și-a dorit-o. Fiica Adrianei Iliescu, care a fost la un moment dat cea mai bătrână mamă din lume, este studentă la Universitatea din București, Facultatea de Litere.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Univesități prestigioase din București', a declarat Eliza Iliescu pentru Impact.ro.

Fiica Adrianei Iliescu și-ar fi dorit să urmeze și o a doua facultate, cea de Filosofie, însă taxa anuală este de 4.000 de lei. Mama ei i-a promis că o ajută cu plata dacă va își dorește să studieze și alt domeniu.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!', a spus Adriana Iliescu.

Adriana-Iliescu-si-fiica-ei-Eliza-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Adriana Iliescu, care a devenit mamă la vârsta de 66 ani, a lucrat ca profesoară, iar pensia ei este de aproximativ 4.000 de lei și mai primește o indemnizație de aproximativ 2.000 de lei, de la Uniunea Scriitorilor

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!', mai spunea mama Elizei pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete