Cu ce se ocupă băiatul Nadiei Comăneci. Dylan are 16 ani: „Conduce, are și prietenă”

Nadia Comăneci e căsătorită din anul 1996 cu Bart Conner. Cei doi au împreună un băiat, pe Dylan, care recent a împlinit 16 ani. Într-un interviu pentru Impact, fosta mare gimnastă a făcut dezvăluiri despre băiatul ei.

„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el.

Recent, Dylan a împlinit 16 ani, iar de ziua lui a primit o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis. El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car', a declarat Nadia Comăneci.

baiatul-nadiei-comaneci-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Viața Nadiei Comăneci de când a părăsit România

La sfârșitul lui noiembrie 1989 Nadia Comăneci trecea ilegal granița către Ungaria, iar ziua de 1 decembrie o prindea în Statele Unite, unde ceruse azil politic prin ambasada acesteia de la Viena. Abia în 1994 avea să se reîntoarcă în țară, alături de logodnicul său, gimnastul Bart Conner.

Împreună cu acesta și avândul-l alături și pe fiul lor, Dylan, Nadia continuă să trăiască din și pentru gimnastică: au pus bazele academiei Bart Conner Gymnastics Academy, A Perfect 10 Production Company, precum și pe ale Fundației „Nadia Comăneci’, creată cu scopul de a găsi viitoarele nume mari din gimnastică.

Păstrează o legătură constantă cu România, acolo unde a fost în nenumărate rânduri decorată și premiată. Și tot aici încearcă să se implice în ajutorarea persoanelor defavorizate, astfel că o clinică pentru copii și vârstnici fără posibilități materiale îi poartă numele celei care este, în continuare, imaginea perfecțiunii în sport.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete