Elisabeta a II-a și Prințul Philip îl consideră vinovat pe Prințul Charles pentru eșecul căsniciei cu Prințesa Diana

Elisabeta a II-a și Prințul Philip îl consideră vinovat pe Prințul Charles pentru eșecul căsniciei cu Prințesa Diana

Regina Elisabeta a–II-a și Prințul Philip dau vina pe Prințul Charles pentru căsnicia dezastruoasă pe care a avut-o cu prințesa Diana, susține un expert regal.

În timp ce mulți credeau că Regina avea mai multe probleme cu prințesa Diana și comportamentul ei, Prințul Charles a fost acuzat de Maiestatea și soțul ei, Prințul Philip, pentru căsătoria eșuată.
Într-un documentar, biograful Robert Lacey a spus: “Ar fi o mare greșeală să spunem că Regina a învinuit-o pe Lady Diana pentru ce s-a întâmplat.”
El a adăugat: “Ea și soțul ei, prințul Philip, au pus mai multă vină pe prințul Charles.

Documentarul pretinde că Regina nu a învinuit-o pe nora sa, iar Prințesa Diana a apelat regulat la Majestatea Sa pentru sprijin emoțional.

În vara anului 1981 avea loc una dintre cele mai importante nunţi din istoria Marii Britanii. Prinţul Charles şi Prinţesa Diana se căsătoreau. Însă după doar 15 ani petrecuți mai mult separat decât împreună au divorțat. Fiecare îl învinuia pe celălalt de eșecul căsniciei.

Prințul Charles s-a refugiat în bratele Camillei Parker-Bowles, o fostă iubită din tinerețe care se căsătorise între timp. Diana a poreclit-o rotweillerul' și a considerat-o principala vinovată pentru eșecul mariajului său.

Potrivit The Telegraph, Printeșa Diana mărturisea că l-a întâlnit pe prinţul Charles de 13 ori înainte de căsătorie

„Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu-mi mai vorbea trei săptămâni. Foarte ciudat. Emoţia pe care o simţeam când ştiam că trebuie să sune era atât de mare şi de intensă,
„Înainte să ne căsătorim, obişnuia să-şi vadă amanta o dată la trei săptămâni. Dacă aş putea să-mi scriu singură scenariul vieţii, aş fi vrut ca soţul meu să fugă cu acea femeie şi să nu se mai întoarcă niciodată, a mărturisit Diana.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete