Elena Udrea, noi detalii despre sarcină. Unde își dorește să nască și ce pas important va urma în viața ei?

elena udrea sarcină

Elena Udrea se pregătește să devină mamă și chiar dacă în urmă cu ceva timp a trecut printr-o experiență traumatizată, pierzând unul dintre gemenii pe care îi aștepta, sarcina acesteia decurge bine în prezent. Fostul ministru al dezvoltării regionale și turismului are planuri mari pentru perioada imediat următoare, dezvăluind noi informații despre sarcină, dar și despre căsătorie.

Elena Udrea, noi detalii despre sarcină

Cu toate că se simte foarte bine în Costa Rica, Elena Udrea nu își dorește să rămână acolo până la finalul sarcinii. Într-un interviu pentru emisiunea “Sinteza zilei”, Elena Udrea a apărut zâmbitoare, semn că problemele cu sarcina s-au rezolvat. Aceasta a vorbit despre planurile sale de viitor, mărturisind că se va întoarce în România pentru a naște, dar și pentru a se căsători cu tatăl fetiței care urmează să vină pe lume.

“Sunt în 15 săptămâni și conform testului pe care l-am făcut este categoric fată, deci toți ghicitorii au greșit spunând că e băiat. Îmi este bine, mi-a fost mai rău în primele trei luni și îmi doresc să nasc copilul meu acasă la mine, nu în altă parte, nu printre străini. Nu am deloc poftă de mâncare. În viața mea nu mi s-a întâmplat să nu am poftă de mâncare.”, a spus Elena Udrea în emisiunea “Sinteza zilei”.

Pe lângă faptul că este însărcinată și urmează să devină mămică de fetiță, Elena Udrea se pregătește și de nuntă. Logodită cu tatăl copilului, aceasta își propune să se căsătorească în momentul în care va reveni în țară.

“Sunt doar logodită, dar când mă întorc în țară, urmează să mă căsătoresc cu tatăl copilului.”, a spus Elena Udrea în emisiunea “Sinteza zilei”.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a este prima persoană care va vedea rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Care este motivul?

Boala care i-a curmat viața Andei Călugăreanu. Uite prin ce dramă a trecut artista înainte de a muri

Camelia Potec a dat vestea cea mare. Sportiva este însărcinată în cinci luni

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete