Elena Merișoreanu, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă cântăreața?

Elena Merișoreanu, operată de urgență

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai importante voci ale muzicii populare românești. Chiar dacă de fiecare dată când urcă pe scenă are o energie de invidiat, problemele de sănătate nu au ocolit-o pe cântăreață. 

Vestea că starea ei de sănătate este una șubredă i-a îngrijorat pe fanii Elenei Merișoreanu. Cântăreața a ajuns la spital după ce s-a simțit rău, iar medicii au decis că este nevoie să intervină chirurgical pentru a trata afecțiunea de care suferă vedeta.

Elena Merișoreanu, operată de urgență

Elena Merișoreanu le-a dat emoții tuturor celor care o îndrăgesc, cântăreața de muzică populară ajungând pe mâinile medicilor după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. După ce a fost invitată să susțină un concert la Baia Mare, Elena Merișoreanu a început să se simtă tot mai rău, problemele apărând la nivelul gâtului. Cântăreața a fost examinată rapid de medici, iar pentru că starea ei era una destul de gravă, aceștia au decis să intervină chirurgical.

Foto: facebook

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 30 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

A adăugat acest ingredient în fiecare preparat, iar schimbările s-au văzut imediat. Aceasta este dieta cu care Majda Aboulumosha a slăbit 17 kilograme

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească bonele familiei regale britanice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete