Elena Merișoreanu, dezamăgită de colega sa de breaslă, Maria Dragomiroiu

Elena Merisoreanu a ajuns pe mana medicilor

Un scandal imens s-a iscat zilele trecute între cele două cântărețe de muzică populară, Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Împreună au împărțit scena mulți ani participând la numeroase evenimente de-a lungul timpului.

Deși au împreună multe amintiri, îndrăgitele artiste au un schimb de replici dure în fața telespectatorilor și nu există vreo urma de reconciliere. Maria Dragomiroiu este cea care a susținut că Elena Merișoreanu este o persoană extrem de invidioasă, ba chiar ar fi vrut să aibă viața și succesul ei.

La aceste vorbe grele, colega sa de breaslă nu a rămas indiferentă și a oferit replica în emisiunea Xtra Night Show, dezvăluind mai multe detalii despre relația lor.

„Eu nu am fost invidioasă pe nimeni niciodată că nu am avut de ce. Mi-a dat Dumnezeu tot. Eu nu am nicio treabă, dar faptul că Maria Dragomiroiu a spus că sunt mincinoasă… Cu ce sunt mincinoasă? Am primit-o în casă, i-am dat sfaturi bune, nașii ei sunt finii mei, bărbatu-meu o iubește enorm pentru că e vâlceancă de-a lui. Mă întristez când văd că oamenii se schimbă așa. Poate banul sau vedetismul prea mare și s-a dezumanizat. Să-i dea pensie de 5 ori cât a mea, foarte bine!', a declarat Elena Merișoreanu.

Toate aceste afirmații făcute de Maria Dragomiroiu la adresa Elenei au venit ca un șoc pentru cea din urmă, deoarece cele două erau foarte apropiate, însă acum lucrurile au luat o nouă întorsătură și cântăreața nu mai vrea să audă de Maria Dragomiroiu, nici măcar de dragul vremurilor demult apuse.

„Ce să fac? Eu să îi cer ei socoteală? Ea a afirmat pe gura ei, ea să fie sănătoasă. Ea să mă sune pe mine? Ea este Maria Dragomiroiu și o respect, este o cântăreață foarte bună. Nu e genul meu de muzică, atâta că e din județul soțului meu, el chiar o apreciază. Faptul că ea m-a jignit așa, cât oi trăi nu am să mai vorbesc cu ea și nu am să îi mai pronunț numele niciodată', a mai spus artista.

Elena Merișoreanu, replici dure și la adresa Savetei Bogdan

Un scandal monstru s-a iscat și cu Saveta Bogdan. Veterana muzicii populare a fost acuzată de Elena Merișoreanu că ar fi dansat la bară și nu se poate compara cu ea. Bineînțeles, Saveta Bogdan a fost deranjată de aceste vorbe și a mărturisit că îi dă dreptate Mariei Dragomiroiu în ceea ce o privește pe colega sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete