Dezvăluiri cutremurătoare: Demi Lovato a fost violată la 15 ani

Dezvăluiri cutremurătoare: Demi Lovato a fost violată la 15 ani

Demi Lovato a prezentat în mod public două povești cutremurătoare din trecutul său în noul ei documentar de pe YouTube, „Demi Lovato: Dancing With the Devil'. În episodul emoționant, Demi a spus că a fost agresată sexual de două ori: în noaptea supradozajului din 2018 de către traficantul său de droguri și când era o stea Disney de 15 ani de către un alt adolescent.

“Nu am luat supradoză de droguri. Am fost agresată. Când m-au găsit, eram goală, învinețită. Am fost literalmente lăsată moartă după ce s-a profitat de mine. Când m-am trezit în spital, m-au întrebat dacă am avut relații sexuale consensuale. A fost un bliț pe care l-am avut deasupra mea. Am văzut acel bliț și am spus da. Abia la o lună după acel incident mi-am dat seama: 'Nu ai fost în nici o stare de spirit pentru a lua o decizie consensuală', a mărturisit ea.

Vorbind despre întâmplarea din 2018, Demi a vorbit și despre abuzul la care a fost supusă în adolescență pentru prima dată în public, spunând că inițial nu a mai povestit despre ce i s-a întâmplat când era doar o adolescenă de 15 ani pentru că îi era frică de ce s-ar fi crezut.

„Când eram adolescentă, am fost într-o situație foarte asemănătoare. Mi-am pierdut virginitatea într-un viol', a spus ea. Demi nu a spus numele celui care a atacat-o, spunând doar că nu era pregătită să-și piardă virginitatea.

„Am făcut parte din acea mulțime Disney care a spus public că așteaptă până la căsătorie. Nu am avut o 'primă dată' romantică', a mai mărturisit Lovato.

„M-am luptat cu mine ani buni, motiv pentru care mi-a fost foarte greu să mă împac cu faptul că a fost un viol când s-a întâmplat. M-am cuplat cu el, dar am spus: 'Hei, asta nu merge mai departe. Sunt virgină și nu vreau să o pierd așa.' Dar asta nu a contat, a făcut-o oricum. Și m-am interiorizat și mi-am spus că este vina mea, pentru că am intrat în cameră cu el', a adăugat Demi Lovato.

Din nefericire, Demi a adăugat că le-a spus adulților din viața ei despre viol, dar persoana care a agresat-o „nu a avut niciodată probleme pentru asta'.

După ambele agresiuni, Demi a spus că a încercat cu „reconstituirea traumelor manuale', vrând să „preia controlul' situației, rămânând în contact cu ambele persoane, în ciuda a ceea ce i-au făcut.

„Am chemat-o pe acea persoană înapoi o lună mai târziu și am încercat să o corectez, controlând-o cumva. Tot ce a făcut a fost să mă facă să mă simt mai rău', a spus ea despre atacul din adolescență.

Acum, Demi a vorbit deschis despre ceea ce i s-a întâmplat și a explicat de ce:

„Voi vorbi despre ceea ce mi s-a întâmplat, pentru ca toți cei care trec prin așa ceva ar trebui să se facă auziți dacă pot și se simt confortabil în acest sens', a adăugat ea.

„Femeile sunt de obicei mai reprimate decât bărbații, în special la vârsta de 15 ani! Am făcut sex, chiar dacă a fost un viol! Unii oameni nu o vor vedea așa.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro