Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna medicilor, după ce a urmat un tratament cu produse naturiste

Elena Merisoreanu a ajuns pe mana medicilor

Elena Merisoreanu a ajuns pe mana medicilor

În vara anului trecut, Elena Merișoreanu a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unor probleme la corzile vocale. Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna medicilor, după ce a urmat un tratament cu produse naturiste.

“Totul s-a declanșat din cauza problemelor la glanda tiroidă. După ce m-am operat, în 2012, a început transformarea. Degeaba am ținut diete, nu au dat roade. Și mai știți ceva, e cam greu la vârsta mea să mai slăbești. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 și nu e bine deloc. Eu mănânc la fel, va spun sincer, seara mănânc fructe. E adevărat că mai greșesc când vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul mă sfătuiește să slabesc, mai ales că am început să am probleme cu genunchii”, mărturisea Elena Merișoreanu pentru click.ro.

Acum, artista a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre problemele sale de sănătate, din ultima perioadă.

Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna medicilor, după ce a urmat un tratament cu produse naturiste.

“Am avut ceva probleme de sănătate, dar am fost la spital. Doctorii deja mă cunosc şi m-au tratat excelent. Am încercat remedii naturiste, sora mi-a recomandat să-mi rezolv problema cu ulei încins. Am mers la medic pentru că voi susţine un concert în aer liber. Trebuie să mă simt mai bine!”, a spus Elena Merişoreanu la Antena Stars.

Elena Merișoreanu a luat medicamente pentru a se îngrășa

De asemenea, Elena Merișoreanu a recunoscut că până la vârsta de 48 de ani a luat medicamente pentru a se îngrășa.

“Am luat medicamente ca să mă pot îngrăşa până la 48 de ani. Atunci când am fost însărcinată nu am luat mai mult de 4 kilograme. După ce m-am operat de tiroidă am început să iau în greutate”, a mai spus cântăreața în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete