Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru soțul ei, de sărbători

Elena Gheorghe este una dintre artistele care se poate mândri cu o familie frumoasă. La final de an, aceasta a simțit nevoia să-i mulțumească soțului ei printr-un mesaj înduioșător.

Anul 2021 nu a fost unul ușor pentru Elena Gheorghe. Familia ei a trecut prin experiența neplăcută a infectării cu Covid-19, iar pe final de an, și-a luat adio de la bunica ei, care a decedat în urma unui accident vascular.

În apropierea sărbătorilor, Elena Gheorghe i-a transmis soțului ei, Cornel Ene, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj deosebit. Artista a mărturisit:

„La finalul fiecărui an scriu o scrisoare de mulțumire pentru cineva special, cineva care a avut o contribuție esențială în viața mea, cineva care mă iubește așa cum sunt, care îmi dă curaj să merg pe drumul ales fără să mă mustre când greșesc, ci doar face ca povestea vieții mele să fie mai vie, mai frumoasă, mai strălucitoare. Scrisoarea este pentru soțul meu căruia îi sunt recunoscătoare pentru bunătatea și iubirea lui, pentru că îmi este alături și la bine, și la greu.'

Elena Gheorghe se gândește la o carieră în televiziune

Alături de soțul ei, artista recunoaște că ar participa și la un reality-show, dar probabil când copiii vor mai crește. Într-un interviu acordat site-ului Playtech Impact, Elena Gheorghe a vorbit despre cererile pe care le-a primit din partea televiziunilor de a participa la reality-show-uri. Artistei i s-a propus, de exemplu, să participe la Survivor, însă a refuzat oferta.

Aceasta a explicat: „Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge. Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi'.

Elena GheorgheSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Citește și: O poză cu fiica Danei Rogoz a făcut înconjurul lumii

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete