Augustin Viziru, dezamăgit de cât câștigă în România ca actor: „În America puteam să iau câteva milioane de euro de an”

La 41 de ani, Augustin Viziru e un bărbat împlinit atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Trăiește o poveste de iubire, e și tatăl unei fetițe, iar cariera lui merge ca pe roate. Despre aceasta a făcut dezvăluiri acum, în podcastul de pe Yourube al lui Radu Tibulcă.

Actorul a fost întrebat care a fost cel mai bine plătit rol al său. A evitat răspunsul, însă a dat de înțeles că e actor cu state vechi și că pentru un rol are un comision pe măsură, notează Libertatea.

„Eu eram considerat un actor scump. Dar eu, în același timp, în comparație cu ce se întâmpla, mi se părea foarte puțin. (…) Am fost la un casting de curând și am dat probă și toată lumea aplauze, apoi am ieșit afară, era toată lumea: Îmi pare rău, Augustin. Nu avem buget pentru tine.

De ce m-ai mai chemat atunci? Ideea este că piața de la noi e ca peste tot. Dacă nu o să ne mobilizăm toți actorii, pentru că sunt foarte mulți actori talentați, pentru că noi avem actori talentați, nu o să scăpăm de mentalitatea: Lasă că vin eu pe mai puțin', a spus el pe YouTube.

augustin-viziru-cel-mai-bine-platit-rol-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu sunt bani ca afară, dar sunt'

„Trebuie să ridicăm o ștachetă la care toți actorii să putem să ne permitem să trăim din treaba asta bine. Păi, dacă mă nășteam în America, nu mai trebuia să fac nimic niciodată. La 1.200 de episoade filmate? În America puteam să iau câteva milioane de an.

Ideea este că nu sunt bani ca afară, dar sunt. Se duc prin alte părți banii. Noi nu avem nici piața necesară, nu avem banii pe care i-ar avea Germania la un proiect sau Spania, Italia, Franța. Acolo sunt alte audiențe. Sau în America. la 300 de milioane de oameni sunt alte audiențe față de aici', a mai completat actorul.

https://www.youtube.com/watch?v=YpTqJKqoExA
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete