Elena, de la Chefi la cuțite, așa cum nu ai mai văzut-o până acum!

Cu siguranță nu ai uitat-o pe luptătoarea de la Chefi la cuțite din sezonul 9. La un pas de a câștiga trofeul, Elena Matei este în continuare la fel de energică și pasionată de bucătărie, precum o știi. Însă oferă și câteva surprize. 

Tânăra a postat recent pe contul ei de socializare o poză în costum de baie, cu părul prins coc și cu un comentariu în stilul ei caracteristic. „Azi nu am mai rezistat și am zis că trebuie să ies din casă. Așa că am fugit câteva ore de acasă și am mers pe plaja asta sălbatică din Călăraşi. Mi-am schimbat total energia (…) Pauza s-a terminat, ne întoarcem la muncă. Stați pe aproape că urmează multe proiecte faine. Vă puup'.

Mesajul, presărat cu multe emoticoane, ne amintește de intervențiile pline de personalitate din cadrul emisiunii. În ciuda înălțimii și a siluetei filiforme, tânăra nu s-a ferit să intre în conflict cu „greii' din competiție, câștigându-și astfel, în cele din urmă, admirația acestora.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Complimente și de la Chefii jurați

În cadrul competiției, Elena a fost unul dintre membrii importanți ai echipei lui Sorin Bontea. Deși considerată la început drept unul dintre bucătarii amatori cu șanse medii de a înainta în competiție, chefii jurați au văzut potențialul din ea: „Elena chiar știe să dea gust mâncării’, a spus Florin Dumitrescu, cu ocazia mai multor probe.

De fiecare dată, farfuria Elenei a reușit să surprindă. Și Cătălin Scărlătescu a mărturisit că dacă ar fi putut, ar fi luat-o în echipa lui. „Aș minți să nu spun că am fost dezamăgită de rezultat, dar în același timp eu mă simt ca o învingătoa-re, ca o câștigătoare și nu-mi poate lua nimeni asta', a mărturisit Elena după finalul competiției.

Momentan, tânăra de 22 de ani lucrează în continuare la restaurantul din Ploiești, însă cu siguranță o așteaptă câteva surprize și în capitală.

Citește și: Gabriela Cristea, probleme de sănătate?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete