Adelina Pestrițu prinsă în isteria coronavirusului din Italia

Adelina Pestrițu prinsă în isteria coronavirusului din Italia

Adelina Pestrițu s-a aflat în acest weekend în mijlocul epidemiei de coronavirus. Vedeta, împreună cu soțul ei, a participat la Milan Fashion Week, eveniment cu tradiție desfășurat în fiecare an în Italia.

Ca o ironie a sorții, tocmai în acest weekend, mai multe orae din Italia au intrat în carantină din cauza numărului foarte mare de cazuri de îmbolnăvire cu acest coronavirus care a produs isterie în toată lumea.

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă', a spus Adelina Pestrițu într-un mesaj video. „Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău', a transmis vedeta într-un video pe Instagram. Totodată, ea mai apare într-o altă imagine postată de aceasta, în care poartă mască de protecție.

La întoarcere în țară, Adelina Pestrițu va petrece 14 zile în carantină, acestea fiind reguli impuse de statul român tuturor persoanelor care vin din Italia.

Deși cei mai mulți încă tratează coronavirusul ca pe ceva îndepărtat, care nu ar putea să ne afecteze, iată că se confirmă faptul că ar trebui să ne declarăm oficial îngrijorați și să luăm măsuri de prevenție. Până ieri-seară, bilanțul autorităților italiene era unul destul de sumbru: trei morți, 157 de cazuri de infecții confirmate în total, în timp ce 26 de oameni se află în stare gravă sau critică. În acest moment, Italia este a treia cea mai afectată țară din lume, după China și Coreea de Sud.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete