Ela Crăciun, despre accidentul rutier în care a fost implicată: „A intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp”

În urmă cu mai mulți ani, prezentatoarea de televiziune Ela Crăciun (37 de ani) a fost implicată într-un accident rutier.

Ela Crăciun, despre accidentul rutier în care a fost implicată: „A intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp”

Din fericire, vedeta TV își lăsase fiica la grădiniță înaintea incidentului. Pe blogul personal, Ela a vorbit despre cât de greu i-a fost să o obișnuiască pe fiica ei Alesia să stea în scaunul pentru copii, dar și despre nefericitul accident.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație.

Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineața la grădiniță, iar, la întoarcere acasă, a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp.

M-am speriat extrem de tare și i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în mașină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul.

Așa am reușit să o fac să înțeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special și să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a scris vedeta pe blogul ei, potrivit Libertatea.

Prezentatoarea de televiziune este mama a trei copii, o fiică și doi fii, Alex, (14 ani), Alesia (7 ani) și mezinul Nicholas (1 an).

Cum a reușit Ela Crăciun să slăbească 5 kg după sărbătorile de iarnă?

Deși mărturisește că nu este adepta dietelor, Ela a apelat la ajutorul unui specialist pentru a-și concepe un regim alimentar care să-i placă, dar care să fie și foarte sănătos.

„Nu am crezut vreodată că voi reuși să țin un program de detox mai mult de o zi, însă iată-mă deja la aproape două săptămâni.

Am început prin a consuma doar lichide, la interval fix de timp, pe parcursul zilei. Șase băuturi pe zi.

Băuturi pe bază de fructe, legume, proteine de origine vegetală și animală, sucuri, smoothie-uri și supe.

Secretul stă în combinațiile pe care le faci, în funcție de nivelul de hormoni, de aceea este extrem de important ca planul să fie făcut de un specialist, și nu după ureche.”

„Dacă nu vei mânca corect, pancreasul va suferi un șoc”

„Organismul va primi exact ceea ce are nevoie pe parcursul zilei, și nu va fi agresat. Dacă nu vei mânca corect, pancreasul va suferi un șoc, iar efortul este în zadar.

Retenția de apă este, de obicei, eliminată în prima zi, astfel că vei observa o remodelare corporală vizibilă. Restul, pe parcus, vor fi grăsimile.

După această perioadă, a urmat dieta personalizată, când am revenit la mâncarea solidă, însă treptat, așa cum este diversificarea la bebeluși.”

„Dieta a fost decisă de specialist în funcție de obiectivul meu”

„Dieta a fost decisă de specialist în funcție de obiectivul meu, de istoricul alimentar, de preferințele culinare.

Această dietă personalizată anulează frustrările, restricțiile exagerate sau înfometarea. Trebuie doar să învățăm să mâncăm organizat și sănătos”, declară Ela Crăciun, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și: 

Fiul celebrului supermodel Cindy Crawford și-a tatuat fața! Presley Gerber spune că nu-și regretă decizia

Nicki Minaj mai are 9 kg de dat jos până la greutatea pe care și-o dorește. Cum s-a convins să țină dietă?

Este însărcinată, dar a purtat cea mai sexy rochie la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ce vedetă a lăsat totul la vedere?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete