Eforturile lui Alexandru Ciucu pentru a fi iertat. Alina Sorescu „a fost de neînduplecat”

Acum ceva timp au apărut zvonurile privind divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. În cele din urmă, cei doi se pare că sunt separați de un an, iar procesul de divorț a fost intentat la începutul lui 2022.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Discreți din fire, cei doi au negat despărțirea lor, iar potrivit Fanatik, designerul Casei Regale ar fi depus eforturi considerabile pentru a nu i se destrăma familia și de a nu divorța. Din nefericire, nu s-a ajuns la un numitor comun, astfel că procesul va fi unul de durată mai ales că a ajuns la tribunal și sunt implicate două minore.

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei', a declarat un apropiat al celor doi pentru sursa menționată, citează redactia.ro.

După ce a apărut în presă că Alexandru Ciucu o dă în judecată pe Alina Sorescu pentru custodia fetelor, artista a scris în mediul online că ea a fost cea care a depus actele de divorț.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului.'

De asemenea, vedeta a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare, dar mai ales familiei ei care este alături de ea.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a mai transmis artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete