Edith Gonzalez a fost înmormântată în secret, la doar o zi de la deces. Imagini impresionante cu mama actriței, aproape prăbușită de durere

Edith Gonzalez a fost înmormântată în secret

Edith Gonzalez a fost înmormântată în secret, la doar o zi după declararea decesului. Ceremonia funerară a fost una privată, la ea participând doar rudele și prieteni foarte apropiați ai familiei.

Edith Gonzalez a fost înmormântată în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse

La înmormântare au mai fost prezenţi colegi de breaslă precum Andrea Noli, Mauricio Islas, Sherlyn, Yadhira Carillo, Juan Osorio, Fernando Carrillo, Maribel Guardia, şi Vanessa Claudio, cu care Edith a avut o relație foarte apropiată.

Vezi si Cele mai cunoscute telenovele în care a jucat Edith Gonzalez

Un moment cu o încărcătură emoționantă uriașă a fost discursul mamei actriței. Aproape prăbușită, sprijinită din toate părțile de apropiați, Ofelia Fuentes a ținut să mulțumească publicului din Mexic: “Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu”, a reușit să spună femeia, sleită de puteri.

La ceremonie, două membre ale trupei Pandora împreună cu un mariachi au interpretat melodia „Si Nos Dejan' („Dacă ei ne părăsesc').

Leticia Calderon, mesaj impresionant la moartea colegei sale

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 12 iunie, după o luptă crâncenă cu un cancer ovarian descoperit în 2012. Moartea actriței mexicane i-a șocat pe apropiați, rude, colegi, prieteni. Mulți dintre cei cu care Edith a împărțit platourile de filmare au transmis mesaje impresionante la moartea artistei.

Citeste si Cine este Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez? El este bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente

Unul dintre aceste mesaje este al Leticiei Calderon, interpreta Esmeraldei din telenovela cu același nume: “Ești un înger de-al lui Dumnezeu, de aceea acum El te-a chemat înapoi și de acolo vei continua să ai grijă de noi toți. Îmi va fi dor de tine, dragă prietenă. Nu e durere mai mare decât cea pe care o simte în momentele astea mama ta, pe care o îmbrățișez cu multă dragoste. Odihnește-te în pace”, a scris actrița pe Instagram.

Surse foto: northfoto, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete