Cine este Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez? El este bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente

Problemele grave de sănătate cu care se confrunta Edith Gonzalez nu au reprezentat un secret pentru nimeni, însă părea că îndrăgita actriță reușește să țină piept bolii și că are șanse mari să își revină. În realitate, situația era mult mai gravă decât lăsa actrița să pară, iar complicațiile au dus la decesul ei, la doar 54 de ani. Uite cine este Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez. El este bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente.

Moartea lui Edith Gonzalez a lăsat un gol imens în sufletul celor care au iubit-o și i-au apreciat activitatea artistică, dar în special în inima fiicei ei și a soțului. Familia i-a fost alături până în ultimul moment, actrița fiind internată la Spitalul Angeles Interlomas, urmând un tratament împotriva cancerului ovarian, boală cu care fusese diagnosticată încă din anul 2016. Deși în 2017 afirma plină de încredere că a câștigat lupa împotriva acestei boli, cancerul a recidivat, actrița suferind mai multe complicații, motiv pentru care familia a decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Cine este Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez?

Bărbatul care i-a fost mereu alături lui Edith Gonzalez este Lorenzo Lazo. S-au întâlnit pentru prima oară în 2003, însă pentru că ambii erau implicați în alte relații, între ei s-a legat doar o frumoasă prietenie. După moartea primei soții a lui Lorenzo Lazo, Edith Gonzalez i-a fost alături, iar cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste. În anul 2010 au decis să se căsătorească. Actrița a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei este bărbatul perfect și chiar dacă cei doi nu au avut copii, Lorenzo Lazo a fost ca un tată pentru Constanza, fiica pe care Edith Gonzalez o are dintr-o relație anterioară.

“El este un om cu credințe foarte profunde. Lorenzo este inteligent. Și nu numai că este posesorul unei inteligențe din punct de vedere intelectual, ci și în plan emoțional. El este un om în toate sensurile cuvântului.”, declara în trecut Edith Gonzalez pentru HOLA! magazine, potrivit heavy.com.

Nu este pentru prima oară când Lorenzo Lazo este pus în situația de a-și lua adio de la persoana iubită, fosta soție a acestuia pierzându-și viața la începutul anului 2009, tot din cauza unei forme agresive de cancer.

Pe lângă lupta împotriva cancerului, Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez au fost nevoiți să treacă printr-o altă tragedie. Cei doi urmau să devină părinți, însă actrița a pierdut sarcina. Mai mult decât atât, surse apropiate cuplului susțin că și Lorenzo Lazo ar fi fost diagnosticat cu cancer, însă informațiile nu au fost confirmate și nici nu au fost date mai multe detalii despre starea acestuia de sănătate, potrivit mag.elcomercio.pe.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez.

Foto: captură youtube

Citește și:

A purtat rochia cu fața în spate? Ținuta cu care Kate Middleton a stârnit din nou controverse

Edith Gonzalez a murit! Actrița de 54 de ani suferea de cancer de col uterin

Kate Middleton, din ce în ce mai slabă. Câte kilograme are de fapt, Ducesa de Cambridge

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete