Astrele îți spun ce să faci în viață. Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

meserie-in-functie-de-zodie

Cariera este unul dintre cele mai importante țeluri și obiective din viața unui om, care îl ajută să-și susțină existența și totodată îl definește. Este bine ca jobul sau meseria să ți le alegi încă din tinerețe și să te gândești foarte bine la ce anume vrei să faci și îți place cel mai mult să faci. De asemenea, trebuie să îți dai seama care este activitatea pe care ești dispus să o practici aproape în fiecare zi a existenței tale, pentru a fi fericit și a nu simți că de fapt muncești. 

Astrologii spun că profesia se potrivește unui om în funcție de personalitatea lui, mai exact chiar de zodia în care s-a născut. Așadar, iată ce job ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodia ta.

Berbec

Atuurile tale: Ambiţios, inventiv, încrezător şi independent.

Poţi fi nerăbdător, dar creativitatea şi energia ta inspiră oamenii din jur, iar asta te face să fii un lider înnăscut, conform stirileprotv.ro.

Joburi compatibile: Berbecii reuşesc adesea în meserii creative cum ar fi jurnalismul, publicitatea. Poziţii de lideri în armata sau poliţie sunt de asemenea de perspectiva, cum ar fi
director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci, conform realitatea.net. Caută joburi care-ţi permit să-ţi pui imaginaţia la contribuţie şi munceşte ori independent, ori ca lider.

Taur 

Atuurile tale: Eşti pragmatic, loial şi răbdător.

Joburi compatibile: Datorită naturii tale metodice ai potenţia de succes în finanţe şi contabilitate. De asemenea, poți fi și lăutar, coafeză, manechin, porn-star, degustător de maioneză.  Taurii aplecaţi spre artă ar trebui să se orienteze spre arhitectură sau fotografie.

Gemeni 

Atuurile tale: Entuziast, comunicativ, optimist şi mereu curios. Eşti plin de energie şi pasiune şi ai un apetit vorace pentru noi experienţe.

Joburi compatibile: Din moment ce tânjesti spre stimulare intelectuală, caută joburi care să te preocupe mereu, să te ţină în priză, din care să înveţi mereu lucruri noi. Ia în calcul o carieră academică, cercetare, jurnalism de investigaţie şi chestii care presupun călătorii. În plus, poți fi și agent de vânzări, scamator, chelner sau escroc.

Rac

Atuurile tale: Plin de compasiune, energic, intuitiv şi imaginativ. Sensibilitatea ta, loialitatea şi talentele organizaţionale te fac un excelent tutore.

Joburi compatibile: Încearcă un job în sănătate, îngrijire medicală sau asistenţă socială, psihologie sau chiar învăţământ. Poţi să ai în vedere şi o carieră în justiţie, unde dorinţa ta de aproteja şi apară pe alţii va fi pusă într-o lumina foarte bună. Așadar, poți fi și politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, blogger, instalator, cămătar sau pitic de grădină.

Leu

Atuurile tale: Ambiţios, confident, optimişti, încrezător în puterea de a merge înainte. Prezenţa ta generoasă şi totdată dramatică, atrage oamenii spre tine.

Joburi compatibile: Te simţi că peste în apă în poziţii de lider, acolo unde steaua puterii tale poate să strălucească. O carieră în politică sau film îţi vine “mănuşă”, sau într-o poziţie de antreprenor al unei afaceri care-ţi permite să-ţi conduci subordonaţii spre glorie. De asemenea, poți fi și împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher sau şef simplu.

Fecioară

Atuurile tale: Bun observator, meticulos, prietenos. Mulţumită răbdării tale, naturii analitice, este un “rezolvator de probleme” înnăscut.

Joburi compatibile: Firea ta calculată şi curioasă te face un excelent candidat pentur o carieră în medicină, justiţie, cercetare sau învăţământ. De vreme ce Fecioarele sunt orientate către detalii, adesea au succes în contabilitate, statistică sau programare. Fecioara poate fi și analist politic, avocat, CTC-ist, agent de dezinsecţie, veterinar la ferme de ovine sau sora medicală.

Balanţă

Atuurile tale: Diplomat, idealist, creativ şi sociabil. Stilul tău gregar şi demn de încredere te face să fii plăcut de către toţi.

Joburi compatibile: Simţul dreptăţii şi interesul pentur oameni te fac un foarte bun lucrător cu publicul, funcţionar în instituţii publice, organizaţii filantropice, justiţie sau medicină. Balanţele sunt predispuse şi la o carieră în artă. Pe lângă asta, acest nativ mai poate fi și agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, testator de hamace sau rentier.

Scorpion 

Atuurile tale: Motivat, pasionat şi energic, ai mereu un scop precis în tot ceea ce faci. Puterea ta mentală şi resursele intelectuiale îi fac pe cei din jur să se simtă în siguranţă cu tine.

Joburi compatibile: Intensitatea, spiritul analitic şi de conducător te fac să excelezi în politică ori că poliţist investigator şi chiar în operaţiunile militare. O carieră în spionaj, fizică sau astronomie ţi se potriveşte la fix. De asemenea, mai poți fi și medic legist, pândar, scafandru sau vânător de fantome.

Segătător

Atuurile tale: Aventuros, pozitiv şi sincer. Adori să călătoreşti şi să înveţi lucruri noi, pe care să le împărtăşeşti apoi şi altora.

Joburi compatibile: Filosof înnăscut, eşti potrivit să studiezi ştiinţele, tehnologia, legile sau să fii în serviciul public. De asemenea, poți fi foarte bine și parlamentar, stomatolog, sociolog, pocherist, paraşutist sau turist.

Capricorn 

Atuurile tale: Responsabil, disciplinat, ambiţios şi autoritar. Temperamentul tău serios şi orientat spre un scop anume te face să ai succes în tot ce faci.

Joburi compatibile: Excelent cu matematică şi banii, te duc spre domenii în care ai foarte multă responsabilitate pe cap. În plus, mulţi Capricorni sunt îndemânatici, aşa că se descurcă de minune în inginerie şi construcţii. În plus, un Capricorn se pricepe și în asigurări, IT, liftier, călugăr sau ca paznic.

Vărsător 

Atuurile tale: Inovativ, tolerant, social şi iute. Creativ şi independent, setezi trendurile pe care alţii le urmează.

Joburi compatibile: Simţul tău estetic excelent te recomandă pentru o carieră în artă, cum ar fi fotografie, muzică, scriitură sau actorie. Vărsătorii sunt vizionari şi aplecaţi de asemenea spre ştiinţă, aviaţie şi IT. Vărstătorul mai poate fi și futurolog, revoluţionar, basist, sudor sau vânzător de gogoşi.

Peşti 

Atuurile tale: Empatezi uşor, eşti răbdător, înclinat spre artă şi loial. Datorită naturii tale intuitive şi darnice, ceilalţi vin să-ţi ceară sprijinul.

Joburi compatibile: Compasiunea ta te fac potrivit pentru o carieră în sănătate, muncă în societate, filantropie sau medicină veterinară. Latura artistică şi imaginativă a Peştilor s-ar putea traduce într-o carieră în teatru sau film. De asemenea, poți fi și veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant sau maestru în gaz metan.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cea mai antipatică zodie. Este egoistă, îngâmfată și vrea să se impună cu orice preț

Cea mai geloasă zodie. Este foarte posesivă și poate stârni certuri aprinse

Femeile Capricorn sunt cele mai ofticoase

Cea mai mincinoasă zodie. Nu trebuie să crezi nimic din ce spune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop