E oficial! Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor sta în fața altarului

E oficial! Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor sta în fața altarului

Povestea de iubire dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu mai este un secret pentru nimeni. Deși la începutul relației lor de prietenie, aceștia au negat că ar fi ceva mai mult între ei, acum cei doi artiști împărtășesc cu fanii de pe rețelele de socializare multe momente din viața lor de cuplu.

La petrecerea organizată cu ocazia majoratului Cleopatrei, Edward Sanda i-a oferit un frumos inel de logodnă și a cerut-o în căsătorie. Îndrăgostită lulea, fiica cunoscutului cântăreț, Pavel Stratan, a acceptat pe loc și a mărturisit că vârsta este doar un număr și tot ceea ce contează este dragostea ce și-o poartă unul altuia.

„Noi avem multe planuri, dar de ce trebuie să le zicem pe toate dinainte? Nu suntem superstițioși doar că vrem să se afle la momentul potrivit', a declarat Cleopatra Stratan.

Invitați la Antena Stars, cei doi îndrăgostiți au dezvăluit în direct că se vor căsători anul acesta, chiar dacă vor exista în continuare restricții împotriva răspândirii coronavirusului.

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică', a dezvăluit Edward Sanda, în emisiunea „Star Matinal'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete