Delia surprinde din nou cu ținuta sa. Cum s-a pozat cântăreața?

Delia surprinde din nou cu ținuta sa. Cum s-a pozat cântăreața?

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni că Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul anilor, vedeta a avut numeroase apariții pe scenele românești, dar și în alte ipostaze, cum ar fi în calitate de jurat la diverse emisiuni televizate.

Mai mult decât atât, modul inedit de a se îmbrăca, fie că este vorba de un concert, fie că este vorba de o zi obișnuită,  nu rămâne neobservat și uneori are chiar și o notă personală.

Este clar că Delia are o pasiune pentru haine și de cele mai multe ori a reușit să-și surprindă admiratorii. Acest lucru s-a întâmplat, recent, când jurata emisiunii „X Factor' s-a pozat într-o ținută cu totul și cu totul diferită.

Ea ține în mână o țigară și este îmbrăcată într-o rochie înflorată, scurtă și cu o…basma pe cap. Imaginea este alb-negru, ceea ce pare a fi făcută în alte vremuri. Fotografia a strâns numeroase aprecieri, dar și comentarii care mai de care mai amuzante sau chiar apreciative.

Delia

„În sfârşit mama ei e mulţumită/ hai rămâi cu mă-ta mare Delia, ești foarte cool/ Ești ca un copil. părăsit/ orice haină îmbraci îți stp bine…crazy women/ Un fel de Vitoria Lipan/ Bestială poza/ Zici că stai la rând la butelii 😂 foarte tare poza😍😂', sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii săi.

Câți bani cheltuie Delia pe ținutele sale?

Delia este foarte atentă atunci când își alege hainele pentru aparițiile sale publice. Când vine vorba de investiții, cântăreața cheltuie foarte mulți ani, de ordinul miilor de euro, însă dacă îi place ceva mai ieftin și o reprezintă, nu ezită să-și cumpere. Mai mult decât atât, Delia susține că foarte importante sunt și accesoriile care completează ținuta.

„În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața', a mărturisit Delia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete