Durerile de genunchi și gonartroza

durerile de genunchi

Sunt cele mai frecvente dureri articulare și, din păcate, afectează în egală măsură persoane în vârstă și persoane tinere. Este vorba despre durerile de genunchi, care, așa cum ne-a precizat dr Tarek Nazer, medic specialist ortopedie și traumatologie, apar fie ca urmare a unui traumatism, fie ca urmare a instalării bolii artrozice. 

Dacă avem de-a face cu dureri apărute în urma unui traumatism, evident, se tratează leziunea apărută. Celălalt tip de durere la nivelul genunchiului apare ca urmare a dezvoltării gonartrozei. Despre cum se manifestă gonartroza, la ce categorie de persoane apare și care sunt opțiunile de tratament, în materialul video.

Dr Tarek Nazer este medic specialist ortopedie și traumatologie, cu supraspecializare în patologia membrului inferior. A profesat timp de 5 ani în Marea Britanie, având privilegiul să lucreze alături de medici ortopezi renumiți la nivel mondial, printre care Mr. Hirst, medicul echipei Manchester United. S-a întors în România, iar în prezent, își desfășoară activitatea în clinica proprie din București, unde pacienții beneficiază de cele mai noi metode de tratament și de intervenții chirurgicale artroscopice, minim invazive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video