După un an de căsnicie, Gwyneth Paltrow și soțul ei se mută în sfârșit împreună

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

Deși Gwyneth Paltrow și actualul ei soț, regizorul Brad Falchuk, s-au căsătorit în urmă cu aproape un an, cuplul abia acum se mută împreună.

Într-un interviu oferit recent revistei InStyle, actrița mărturisește că „viața după căsătorie i-a fost una cât se poate de bună”.

În același interviu, Gwyneth a vorbit despre cum atât ea, cât și soțul ei și-au dorit ca ambele lor familii să se acomodeze schimbărilor survenite înainte de a se muta permanent împreună.

După un an de căsnicie, Gwyneth Paltrow și soțul ei se mută în sfârșit împreună

„Ne-am rezervat un an pentru a ne lăsa familiile să se acomodeze cu noile schimbări. Iar acum, după toată această perioadă, ne mutăm împreună. Chiar în această lună.

Îmi ador soțul. Este briliant și extrem de bun. Simt totodată că suntem egali unul altuia. Mă ambiționează să fiu un om mai bun. Iubesc viața după căsătorie. Este distractivă.”

Cuplul s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut în East Hampton, New York, într-o ceremonie la care au participat familiile și prietenii lor.

În mod ironic, actrița în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că majoritatea prietenilor ei au încurajat-o să lase lucrurile așa, în loc să se mute împreună.

Paltrow a fost anterior căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Mariajul lor a durat 10 ani, din 2003 până în 2013. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Apple (15 ani) și, respectiv, Moses (13 ani).

Actualul soț al actriței are de asemenea doi copii dintr-o relație anterioară, un fiu și o fiică, Brody și Isabella.

Oricine începe o relație având copii dintr-o căsnicie sau relație anterioară știe cât de dificil este. Când actrița a fost întrebată dacă este o mamă vitregă bună, aceasta a recunoscut că „nu știe”.

„Știi, uneori devine mai complicat când sunt implicare două tinere adolescente. Cred însă că, la finalul zilei, fiecare vrea să se simtă iubit și acceptat.”

Fostul soț al actriței, muzicianul Chris Martin, formează și el un cuplu cu protagonista seriei Fifty Shades of Grey, Dakota Johnson.

Recent, după ce datura ei a intrat în atenția publicului, Dakota a explicat de ce a renunțat la strungăreață.

„Am avut un retainer permanent de la, să zicem, 13 ani. Era prins în spatele dinților mei.

Am avut multe probleme cu gâtul recent, iar ortodontul meu a decis că ar fi o idee bună să îl dea jos pentru a vedea dacă maxilarul meu se va extinde.

M-a ajutat, dar strungăreța s-a închis de la sine, și eu sunt tristă din privința asta”, a declarat actrița în emisiunea TV Tonight’s Show Starring Jimmy Fallon.

Foto: Instagram / Hepta.ro

Sursă: PopCulture

Citește și: 

Cum arată nepoata lui Audrey Hepburn? Este un celebru fotomodel!

Cameron Diaz a vorbit despre mariajul cu muzicianul Benji Madden

Dana Rogoz, detalii despre relația cu soțul ei, regizorul Radu Dragomir

Margot Robbie, momente intime în văzul tuturor. Ce a povestit actrița?

Cum arată vila în care a locuit Meghan Markle în Los Angeles?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete