Cum arată nepoata lui Audrey Hepburn? Este un celebru fotomodel!

Cum arată nepoata lui Audrey Hepburn

Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume și a devenit celebră pentru stilul ei vestimentar pe care femeile îl poartă cu mare încredere și astăzi. Se pare că frumusețea actriței nu s-a stins odată cu dispariția ei, în 1993, ci a fost moștenită de nepoata lui Audrey Hepburn.

Deși este cunoscută în special pentru succesul pe care l-a obținut în lumea cinematografiei, Audrey Hepburn a cochetat și cu modellingul o perioadă. Silueta subțire și trăsăturile delicate i-au convins pe marii designerii ai perioadei să o includă în prezentările lor de modă. Emma Kathleen Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn, se pare că duce mai departe tradiția familiei, fiind un celebru fotomodel.

Cum arată nepoata lui Audrey Hepburn? Este un celebru fotomodel!

Audrey Hepburn avea o eleganță ieșită din comun și puține persoane pot concura cu acest lucru. Deși are o atitudine complet diferită de cea a bunicii sale, Emma Kathleen Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn, a moștenit talentul acesteia și pasiunea pentru modă. La doar 25 de ani, Emma este un celebru fotomodel, iar în anul 2014 deja apărea pe coperta revistei Harper’s Bazaar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Like Grandmother, Like Granddaughter #AudreyHepburn #EmmaFerrer #HarpersBazaar

O postare distribuită de Emma Ferrer (@emma.ferrer) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Family #AudreyHepburn #EmmaFerrer #TheHepburns

O postare distribuită de Emma Ferrer (@emma.ferrer) pe

Spre deosebire de celebra Audrey Hepburn, care era timidă și mult mai sensibilă, Emma Kathleen Ferrer are un look ușor masculin, o personalitate puternică și nu a stat deloc pe gânduri atunci când a luat decizia de a renunța la părul lung. Emma Kathleen Ferrer a studiat arta la Academia de Artă din Florența.

Audrey Hepburn și Emma Kathleen Ferrer au în comun nu doar pasiunea pentru modă, ci și dorința de a schimba lucrurile în bine. Emma a decis să ducă mai departe munca bunicii sale, implicându-se activ în proiectele UNICEF, lucru pe care și Audrey Hepburn l-a făcut în ultima parte a vieții, aceasta fiind ambasadoare a cunoscutei organizații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Joined @unicef and @UPS Volunteers in packing thousands of winter survival kits for Syrian children in Edison, NJ. #audreyhepburn #emmaferrer #unicef

O postare distribuită de Emma Ferrer (@emma.ferrer) pe

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Emma Kathleen Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn.

Foto: instagram, hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Vedete care au predat înainte de a deveni celebre

S-a zvonit că s-au despărțit, dar sunt mai fericiți decât niciodată! Cum au fost fotografiați Dakota Johnson și Chris Martin?

Cum arată vila în care a locuit Meghan Markle în Los Angeles?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete