Imediat după ce a născut, această femeie a suferit un accident vascular cerebral. Ce au descoperit medicii după mai multe investigații?

După ce a născut, Angharad Pulford s-a întors acasă cu dureri puternice de cap, dar nu le-a acordat prea mare importanță, punându-le pe seama oboselii și a stresului. La scurt timp, femeia a suferit un accident vascular cerebral, iar după mai multe investigații, medicii au descoperit cauza reală a problemelor de sănătate.

Angharad Pulford este mama a doi copii și a trecut printr-o experiență care ar fi putut să îi provoace decesul prematur. După nouă luni de sarcină, femeia a mers la spital pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Nașterea a decurs perfect normal, iar Angharad Pulford a plecat acasă, fericită că bebelușul ei este sănătos.

Imediat după ce a născut, această femeie a suferit un accident vascular cerebral

Imediat cum a ajuns acasă, femeia a început să se confrunte cu dureri puternice de cap, dar pe care le-a pus pe seama perioadei încărcate pe care o traversa. La doar câteva săptămâni de la externare, Angharad Pulford a suferit un accident vascular cerebral, asta după ce în momentul în care a vrut să își culce bebelușul, piciorul ei stâng a amorțit și s-a prăbușit la pământ.

Femeia a ajuns de urgență la spital și deși inițial medicii au exclus ipoteza unui accident vascular cerebral, având în vedere că Angharad Pulford nu prezenta factorii principali pentru a dezvolta o astfel de afecțiune, nu era supraponderală, nu fuma, nu consuma alcool, iar vârsta ei nu era înaintată, investigațiile au descoperit că într-adevăr, femeia suferise un accident vascular cerebral. Acesta a fost provocat de ruperea arterei carotide drepte, lucru care s-a întâmplat în momentul în care femeia a născut, din cauza efortului pe care l-a depus pentru a împinge.

“Părinții mei au avut grijă de fetița mea și mi-au adus-o să o văd în fiecare zi, în timp ce soțul meu avea grijă de fiica noastră mai mare. În timp ce o țineam în brațe pe Aoife am încercat să gândesc pozitiv, inima mea era sfâșiată pentru că nu se întâmplau lucrurile așa cum ar fi trebuit.”, a spus Angharad Pulford, potrivit dailymail.co.uk

Femeia a primit medicamente pentru a preveni producerea unui nou accident vascular cerebral și a petrecut 18 zile în spital.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Angharad Pulford.

Foto: facebook

Citește și: 

Cristina Spătar, schimbare radicală de look: Când toată lumea vrea extensii…'

Cum a reacționat prințul Harry când a aflat că mama sa a murit? A vrut să facă un gest impresionant, dar a fost împiedicat de prințul Charles

Zina Dumitrescu, transportată de urgență la spital: A renunțat să mai lupte…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate