Dulce María din telenovela „Rebelde” a dezvăluit sexul primului ei copil

Dulce María (34 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. La începutul lunii iunie a anului acesta, actrița a anunțat pe contul personal de Instagram că ea și soțul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinți.

Dulce María din telenovela „Rebelde” a dezvăluit sexul primului ei copil

Recent, în mediul online, artista a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec.

„Dezvăluirea genului. 💙💖 😱😱😱🙌🏼🙏🏻💖💙 Suntem fericiți și recunoscători lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare! 🙏🏻”, a scris Dulce María, în dreptul unei filmări.

În videoclip, actrița și soțul ei se folosesc de un obiect care scoate fum pentru a dezvălui sexul bebelușului. Perechea va avea o fiică.

Dulce María: „Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta”

Perechea și-a oficializat relația în luna noiembrie a anului trecut. „Ei bine, în această direcție mergem!

În plin haos și în plină incertitudine, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de iubire, fericire și recunoștință.

Suntem foarte fericiți să începem o nouă etapă și așteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru!

Deși circumstanțele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect”, a scris artista, pe contul personal de Instagram.

După succesul uriaș pe care l-a avut alături de colegii de platou și trupă, Anahi, Maite Perroni, Poncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez, în telenovelele Rebelde și RBD – La Familia, Dulce María a continuat să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Foto: Instagram

Citește și:

Adriana Trandafir și soțul ei au aniversat 22 de ani de mariaj! Actrița a spus care este secretul longevității relației lor

Cum arată și cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Mutu? Alexandra Dinu locuiește de aproape patru ani în Statele Unite

Cel mai dificil moment din relația Danielei Gyorfi cu bărbatul care-i este alături de 14 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete