Dubai, locuri perfecte pentru pozele tale de Instagram  

Există multe modalități de a descoperi Dubaiul. Cu siguranță, acesta este orașul care nu te poate plictisi niciodată! Una dintre modalitățile de a explora Dubaiul este de a vizita locațiile sale cele mai demne. Fie că este deșertul iconic sau cea mai înaltă piscină infinită din lume, fiecare colț din acest oraș este pitoresc și super-fotogenic, deoarece emiratul are reputația de unul dintre cele mai Instagrammable orașe din lume! Aruncați o privire pe listă cu unele dintre cele mai inspirate locuri din Dubai pentru iubitorii de Instagram!

Burj Khalifa

Burj Khalifa, cu înălțimea sa de 830 metri (2.723 picioare), este în prezent cea mai înaltă clădire din lume și nu este surprinzător că este, de asemenea, unul dintre cele mai instagramabile locuri din Dubai. Niciun itinerariu din Dubai nu este complet fără a urca în vârful Burj Khalifa!

The View at The Palm 

Bucurați-vă de vederi incomparabile la unul dintre cele mai cunoscute repere din Dubai la The View at The Palm. Situat la 240 m înălțime, puntea de observare prezintă panorame de 360 ​​de grade ale Palm Jumeirah, alături de apele strălucitoare din Golful Arabiei și orizontul Dubaiului în depărtare. 

La Mer

Plin de o mulțime de magazine, cafenele, tobogane și plaje, La Mer aduce atmosfera estetică urbană prin excelență pe Instagram. Cu pereți vopsiți cu spray de artiști graffiti locali, acest loc trebuie să fie unul dintre cele mai instagramabile locuri din Dubai. Nu numai că puteți obține fotografii bune, dar puteți obține și câteva fotografii cu mâncare bună, deoarece La Mer are mai mult de 130 de restaurante și cafenele.

Dubai Frame 

Dubai Frame nu numai că ne impresionează prin arhitectura sa, dar este unic în același timp. Este un loc perfect pentru a vă bucura de o priveliște frumoasă din interior spre exterior. Dubai Frame nu este doar o minune arhitecturală, ci deține și un record mondial Guinness pentru că este cea mai mare clădire în formă de ramă.

O experiență în desert

Nicio călătorie în Dubai nu este completă fără o excursie de o zi în deșert. Nu numai că veți avea o zi interesantă în turul deșertului, dar veți avea și multe oportunități fotografice uimitoare acolo. Pur și simplu nu puteți face o fotografie proastă cu aceste dune de nisip! În deșert, asigurați-vă că vizitați tabăra tradițională beduină – Marmoom Bedouin Experience. Veți putea participa la o caravană tradițională beduină și la o sărbătoare tradițională beduină. 

Ain Dubai  

Ain Dubai este cel mai recent punct de reper care a aderat la lunga listă de atracții record din lume din Dubai, care va fi deschisă publicului pe 21 octombrie. Localizat peBluewaters Island, roata gigantică de observare se află la o înălțime uluitoare de 250 m, făcându-o cea mai înaltă și cea mai mare de acest fel din lume. Ain Dubai oferă experiențe unice care vor satisface toate gusturile, de la opțiuni unice de luat masa, experiențe romantice, cabine de familie până la evenimente culturale spectaculoase.

Plaja Black Palace cu vedere la Burj Al Arab

Black Palace Beach sau Al Sufouh Beach este una dintre plajele ascunse din Dubai. Și probabil de aceea le place oamenilor să o numească Secret Beach. Este o plajă de nisip frumoasă, cu apă albastră cristalină, mai ales dimineața. Loc perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de apusul soarelui. Această plajă liniștită oferă o vedere sublimă, cu Burj Al Arab în dreapta și Palm Jumeirah în față.

Dubai Creek Harbour 

Dubai Creek Harbor este un cartier destul de nou în Dubai. Principalul motiv pentru care merită să vizitați Dubai Creek Harbor este priveliștea uimitoare pe care o puteți obține asupra orașului. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri de fotografiat din Dubai, deoarece puteți obține o priveliște extraordinar de frumoasă asupra orizontului Dubaiului de pe malul râului. Mulți oameni confundă acest loc cu Dubai Creek, dar în timp ce Dubai Creek este un pârâu cu apă sărată care face acum parte din noul Canal Dubai, Dubai Creek Harbor este un cartier specific de pe malul Dubai Creek.

Wings of Mexico 

Acesta este un loc de neratat pentru fotografiile de pe Instagram. La intrare, există o sculptură impresionantă, 'Aripile Mexicului', care este destul de greu de ratat. Cu Burj Khalifa în fundal, această frumoasă sculptură merită vizitată dacă vă aflați în centrul orașului. Este unul dintre cele mai noi locuri din oraș, dar câștigă popularitate cu timpul.

The Palm Fountain

Experimentați minunile The Palm Fountain, la Pointe din Palm Jumeirah, cea mai mare fântână din Dubai și din lume! Cele două platforme plutitoare gigantice acoperă 14.000 de metri pătrați de apă de mare, falnic la 105 metri, și luminează cerul Dubaiului cu 3.000 de LED-uri magice. De asemenea, fântâna dansează pe melodii din întreaga lume. Fântâna The Palm îi încântă pe vizitatori cu spectacole fabuloase zilnic, de la apus la miezul nopții.

Address Beach Resort 

Există puține sentimente la fel de eliberatoare ca înotul în aer liber, sub cerul albastru care se întinde până la orizont – și acum înDubaio puteți face la aproape 1000 de metri deasupra nivelului mării. Numit în martie ca fiind cea mai înaltă piscină infinită din lume din interiorul unei clădiri, locul de scăldat de pe acoperiș la adresa recent deschisă Beach Resort are o înălțime vertiginoasă de 293,906 metri.

Dubai Miracle Garden 

Dubai Miracle Garden este atracția obligatorie pentru orice Instagrammer. Această grădină, care găzduiește sute de milioane de flori, este deschisă numai între mijlocul lunii noiembrie și mijlocul lunii mai. Este plin de instalații superbe de flori, precum sculpturi uriașe acoperite cu flori, tuneluri în formă de inimă și umbrele colorate. Acum, este închis temporar pentru public din cauza Covid-19.

Ce La Vi Restaurant

Acest restaurant oferă modalitatea perfectă de a petrece un timp uimitor cu cei dragi, delectându-vă cu un meniu senzațional, în timp ce vă bucurați de priveliștile uluitoare ale Dubai Skylines. Amplasat în fața vederii pitorești a Burj Khalifa, acest loc spectaculos oferă mâncăruri grozave și ademenitoare, făcându-l o sursă excelentă de distracție.

Global Village

Parcul tematic parțial, parțial piață, Global Village prezintă 78 de culturi în 26 de pavilioane cu 3.500 de afișaje din țări apropiate și îndepărtate, unde vizitatorii pot cumpăra obiecte de artizanat tradiționale și gustări de la peste 200 de restaurante. Una dintre noile completări de această dată este o frumoasă fântână, cu o zonă de relaxare și o mulțime de oportunități de fotografie. Acest parc de festival reunește culturile, pe măsură ce vizitatorii descoperă diferite părți ale lumii în doar câteva ore. Global Village se va deschide pe 26 octombrie 2021.

Foto: Dubai Tourism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta