Tu unde petreci Revelionul 2021-2022? Ce spui de un circuit în Macedonia?

Cu toate că este abia septembrie, dacă vrei să te bucuri de un Revelion în afara țării, ar fi bine să îți faci deja planuri. Indiferent de destinația pe care o alegi, în această perioadă te poți bucura de numeroase oferte. 

Pe măsură ce trece timpul, s-ar putea să nu mai ai atât de multe opțiuni de oferte Revelion 2021-2022, deoarece vor fi rezervate, iar acest lucru nu se întâmplă doar în cazul destinațiilor extrem de populare. Trecerea dintre ani este un moment special, așa că din când în când, alege să celebrezi într-un loc diferit. Multe persoane preferă o destinație exotică pentru Revelion și într-adevăr este o experiență uimitoare din toate punctele de vedere. 

Dacă vrei să nu ai emoții în ceea ce privește vacanța de Revelion și dacă nu ai timpul necesar pentru a o planifica, alege cu încredere o agentie de turism cum este Hello Holidays și nu vei regreta. Trebuie doar să alegi destinația, să stabilești perioada în care vei pleca și singura ta grija va fi ținuta pe care o vei purta în noaptea dintre ani. 

Una dintre cele mai bune oferte pe care o poți rezerva pentru Revelion 2021-2022 este reprezentată de un circuit în Skopje, Macedonia de Nord. Nu este o destinație exotică, însă îți garantăm că te vei îndrăgosti de acest oraș și vei dori să petreci mai mult timp aici. 

Oferta constă într-un circuit de 5 zile cu autocarul, 4 cazări cu mic dejun la un hotel de 4 stele, ghid însoțitor și vizite incluse. Plecarea este pe 29.12, iar întoarcerea pe 02.01. Prețul este extrem de bun, începând de la 199 euro/persoană. 

Trebuie să știi că acest circuit este foarte bine organizat, astfel încât să poți vizita cât mai multe obiective turistice și să ai o experiență cât mai frumoasă. Nu doar noaptea de Revelion este importantă, ci tot ceea ce se întâmplă pe parcursul celor 5 zile. 

În prima zi, vei ajunge în Skopje și te vei bucura de un tur pietonal al orașului, vizitând cele mai importante obiective turistice, printre care: Parlamentul, Poarta și Piața Macedonia, simbolul orașului – Podul de Piatră construit în secolul al XV-lea, Orașul Vechi și multe altele. 

A doua zi poți continua să explorezi orașul sau poți alege o excursie opțională până în Ohrid, supranumit Ierusalimul Balcanilor (excursia costă 20 euro). A treia zi poți opta pentru o excursie în Kosovo, unde vei vizita printre altele Peștera de Marmură și Mănăstirea Gracanica, dar și capitala Pristina. Seara, la întoarcere, va fi organizată o cină festivă pentru Revelion, la hotel. 

Ziua a patra este de odihnă, însă poți alege și o excursie opțională la Canionul Matka, unul dintre cele mai frumoase din Europa, la care se ajunge extrem de ușor. În ultima zi, înainte de a ajunge în București, se va vizita capitala Bulgariei, Sofia. 

După cum poți observa, este un circuit care îți oferă șansa de a vizita cât mai mult din regiunea în care vei ajunge, astfel încât să rămâi cu amintiri frumoase. Ce spui? Te-am convins să alegi Hello Holidays și circuitul de 5 zile în Skopje pentru Revelionul 2021-2022?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial