Dramele din viața Reginei muzicii Rock and Roll. Tina Turner a lansat o carte

Dramele din viața Reginei muzicii Rock and Roll. Tina Turner a lansat o carte

Săptămâna trecută, Tina Turner a împlinit frumoasa vârstă de 81 de ani, iar ca un cadou, pe 1 decembrie și-a lansat cartea „Happiness Becomes You: A Guide to Changing Your Life for Good'.

În ciuda numeroaselor clipe nefericite din viața ei, vedeta internațională este zâmbitoare așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Cine ar fi crezut că în spatele unui vulcan de talent, de energie debordantă care umplea sălile de spectacol se află povești cutremurătoare și adevărate drame greu de suportat.

Citește revista Avantaje ediția de decembrie aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Tina Turner povestește în carte întreaga călătorie a vieții sale. Începând de la copilăria grea și nefericită și continuând cu mariajul violent, în urma căruia a rămas cu sechele fizice și psihice. Mai mult de atât, după căsnicia ratată, ea s-a confruntat cu falimentul și a fost nevoită să o ia de la capăt. În anul 1968, a avut o tentativă de suicid, iar o coincidență nefericită a vieții a fost când fiul său, Craig, s-a sinucis în anul 2018.

„Sunt o supravieţuitoare prin natura mea, dar am şi fost ajutată şi când spun asta, nu mă refer la succes şi bani, deşi am fost binecuvântată cu amândouă', a declarat Tina Turner pentru Vanity Fair.

Artista locuiește în Elveţia, la Zurich, împreună cu soţul ei, Erwin Bach (64 de ani). Sunt împreună de peste 30 de ani și el încă îi scrie scrisori de dragoste. Tina Turner a mărturisit pe Instagram fanilor săi că este foarte norocoasă că îl are lângă ea.

„Ajutorul despre care vorbesc a fost viaţa mea spirituală, graţie căreia am reuşit să simt adevărata fericire, cea care este indestructibilă şi nu depinde de circumstanţe materiale, mereu în schimbare. Azi, lumea trece printr-o anxietate şi instabilitate aşa cum nu a mai experimentat de foarte multă vreme. Când atât de multă lume se luptă cu adversităţile vieţii, am simţit că e momentul să împărtăşesc felul în care eu mi-am cultivat spiritul pozitiv şi am depăşit fiecare obstacol din viaţa mea.

Ştiu că dacă eu am putut, toţi care vor citi cartea mea vor putea de asemenea. Când m-am trezit în spital după tentativa mea de suicid din 1968 şi am realizat că sunt încă în viaţă, am fost îngrozitor de dezamăgită. Credeam, pe atunci, că moartea este singura ieşire din durerea mea. Apoi am înţeles că rămăsesem în viaţă pentru că aveam un scop, o misiune de îndeplinit. Iar asta mi-a dat speranţă. Curând după asta, am descoperit budismul, care mi-a schimbat viaţa”, a povestit regina muzicii rock and roll.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete