Drama Mirabelei Dauer: Bătută, amenințată cu moartea și rămasă fără fiu

Mirabela Dauer (72 de ani) a fost și încă este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din țara noastră.

Fiind mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, puțini sunt cei care știu drama pe care o ascunde.

Mirabela Dauer s-a căsătorit pentru prima dată la doar 18 ani, cu Willi Dauer, de care s-a despărțit după o scurtă perioadă de timp. Apoi, artista s-a căsătorit cu Dan Traian Popovici.

Din mariajul lor a rezultat un fiu, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu. Acesta s-a născut la doar câteva zile după cutremurul din 1977.

Drama Mirabelei Dauer: Bătută, amenințată cu moartea și rămasă fără fiu

Căsnicia dintre cei doi nu a durat, iar, înaintea separării, artista mărturisea că a trecut prin clipe cumplite.

La vremea aceea, Traian Popovici a susținut că soția sa nu i-a fost fidelă, în timp ce Mirabela a susținut că soacra ei nu a acceptat-o, iar că soțul o bătea frecvent.

După divorț, Nanu, atunci în vârstă de doi ani, a rămas în grija tatălui. Lucrul acesta a avut un impact covârșitor asupra cântăreței și familiei acesteia.

Mirabela Dauer s-a reîntâlnit cu Nanu când acesta avea 12 ani și spune că i-a plătit acestuia pensie alimentară până când a împlinit vârsta majoratului.

Într-un interviu acordat Iulianei Marciuc, pentru emisiunea Destine ca-n filme (TVR 2), Mirabela a mărturisit: „Am fost și voi fi toată viața mea alături de el. Cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”.

„Poate că el, vreodată în viața lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să își dea seama că a greșit vizavi de mine.

Că tot ce a fost în viața lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deștept”, a mai spus artista, potrivit Click!.

Mirabela Dauer: „Tatăl meu a paralizat din cauza asta”

Atunci când copilul i-a fost luat, viața Mirabelei Dauer s-a schimbat total. „Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu.

Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el … S-a întors cu fața la perete și a murit”, a spus Mirabela Dauer, potrivit Click!, citat de Libertatea.

Potrivit Huff.ro, la un moment dat, într-un interviu oferit televiziunii Antena Stars, fiul artistei a declarat că nu o consideră pe Mirabela mama lui.

„Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică ușoară care îmi este datoare cu niște bani”, spunea Alexandru atunci.

Foto: Facebook

Citește și:

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete