Drama Mirabelei Dauer: Bătută, amenințată cu moartea și rămasă fără fiu

Vezi pozele

Mirabela Dauer (72 de ani) a fost și încă este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din țara noastră.

Fiind mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, puțini sunt cei care știu drama pe care o ascunde.

Mirabela Dauer s-a căsătorit pentru prima dată la doar 18 ani, cu Willi Dauer, de care s-a despărțit după o scurtă perioadă de timp. Apoi, artista s-a căsătorit cu Dan Traian Popovici.

Din mariajul lor a rezultat un fiu, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu. Acesta s-a născut la doar câteva zile după cutremurul din 1977.

Drama Mirabelei Dauer: Bătută, amenințată cu moartea și rămasă fără fiu

Căsnicia dintre cei doi nu a durat, iar, înaintea separării, artista mărturisea că a trecut prin clipe cumplite.

La vremea aceea, Traian Popovici a susținut că soția sa nu i-a fost fidelă, în timp ce Mirabela a susținut că soacra ei nu a acceptat-o, iar că soțul o bătea frecvent.

După divorț, Nanu, atunci în vârstă de doi ani, a rămas în grija tatălui. Lucrul acesta a avut un impact covârșitor asupra cântăreței și familiei acesteia.

Mirabela Dauer s-a reîntâlnit cu Nanu când acesta avea 12 ani și spune că i-a plătit acestuia pensie alimentară până când a împlinit vârsta majoratului.

Mirabela Dauer a trecut prin clipe grele, însă atunci când copilul i-a fost luat, viața ei s-a schimbat total.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el … S-a întors cu fața la perete și a murit”, a spus Mirabela Dauer, potrivit Click, citat de Libertatea.

Potrivit Huff.ro, la un moment dat, într-un interviu oferit televiziunii Antena Stars, fiul artistei a declarat că nu o consideră pe Mirabela mama lui.

„Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea Alexandru atunci.

Foto: Facebook

Citește și:

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete