Cât de inventiv! Un bărbat i-a ascuns iubitei inelul de logodnă în pământ apoi i-a cumparat un detector de metale

Imaginația nu are limite! Cum altfel am putea aprecia inventivitatea unui englez de a-i ascunde iubitei inelul de logodnă în pământ pentru a o lăsa să-l descopere singură…

Bărbatul, Jamille Swainson, de 31 de ani, s-a gândit cum să pună la punct cea mai originală cerere în căsătorie. În care să includă, romantism, aventură, amuzament, și o experiență pe care, cu siguranță nici unul dintre ei n-o va uita prea ușor.

Cât de inventiv! Un bărbat i-a ascuns iubitei inelul de logodnă în pământ apoi i-a cumparat un detector de metale

Așadar, costisitorul inel cu safir și diamante a fost îngropat în pământ într-o cutiuță de metal în speranța că viitoarea logodnică va avea abilitatea să-l descopere cu ajutorul unui detector de metale. Ziua cea Mare a Căutărilor le-a adus celor doi îndrăgostiți o sumedenie de surprize: cu detectorul de metale pe suprafața “incriminată”, tânăra Harriet Haseler a făcut câteva descoperiri demne de munca istovitoare a unui arheolog. Detectorul a anunțat-o când, sub pământ se află metal, dar nu mică i-a fost mirarea să găsească o monedă de un penny din secolul XVIII, un glonț de flintă, un bănuț de argint și un capac din epoca victoriană. Într-un final a găsit și cutiuța de metal în care se afla inelul. Când a descoperit-o, bărbatul a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o de nevastă.

“I-am cerut să o deschidă și să se uite înăuntru. A rămas fără grai…” a spus inventivul logodnic Jamille Swainson, vizibil emoționat.

“Ideea aceasta cu detectorul de metale mi-a venit după ce Harriet mi-a povestit mai demult cât de mult i-a plăcut în copilărie această unică experiență alături de bunica ei. Am planificat totul astfel încât să nu aibă nici cel mai mic indiciu că i se pregătește ceva. Am aranjat să plecăm într-un weekend departe de agitația orașului, iar acolo în jurul cabanei am ascuns inelul. Mi-a ieșit!”

Foto> Facebook/Jamille Swainson

Citeste si:

La doar 24 de ani, o tânără se află în moarte cerebrală, după ce a fost diagnosticată cu meningită

Mesajul mamei bebelușului ucis de gripă: Gripa l-a omorât în doar 4 zile, i-a mâncat toate organele'

Ce trebuie să știi despre estetica ginecologică fără bisturiu. Cui se adresează și care sunt pașii de urmat

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate