Sarpe

Caracteristici generale Sarpele poate fi atat comunicativ, cat si introvertit. Norocos cand vine vorba de bani, Sarpele va avea o viata indestulatoare, fiind tentat sa se zgarceasca in anumite situatii. Serpii sunt mai activi din punct de vedere mental decat fizic, preferand sa stea si sa analizeze situatia inainte a sari in lupta. Semnul aceasta scoate la iveala o natura mai retrasa, nativii acestei zodii fiind mai fericiti sa stea toata ziua in casa cu o carte buna decat sa umble aiurea prin lume iar de multe ori, in baza acestor practici pe care le adopta, ei pot fi catalogati drept lenesi.

Sarpele este putin nesigur in adancul lui si de aceea poate deveni de multe ori un iubit posesiv, gelos, purtare care ii poate indeparta pe cei dragi. Pe langa aceste aspecte, el poate sa fie foarte afectiv si generos intr-o relatie. De multe ori, Sarpele renunta la logica in favoarea sentimentelor si a instinctelor, fiind genul de persoane care se incred mai bine in intuitile lor decat in sugestiile primite de la apropiati.

Serpii sunt foarte muncitori (atunci cand sunt motivati) si detin o inteligenta ascutita. Odata porniti, ei nu se mai opresc asa usor, insa cer acelasi lucru si de la ceilalti. Pe de alta parte, e bine sa nu stai in apropierea serpilor atunci cand se enerveaza, pentru ca muscatura lor este veninoasa.

In general, Serpii sunt generosi si gentili, fermecatori si atractivi. Daca ar intelege ca increderea vine din interior, ar ajunge sa se simta si mai bine in pielea lor.

Polaritate Yin

Element Foc

Piatra pretioasa Agata

Culoare Rosu

Corespondent in zodiacul european Taur

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor