Dragă Avantaje: “M-am îndrăgostit de profesorul de matematică al băiatului meu. L-am obligat să facă meditații, deși nu are nevoie…”

Dragă Avantaje: “M-am îndrăgostit de profesorul de matematică al băiatului meu. L-am obligat să facă meditații, deși nu are nevoie…”

În prezent avem o relație, una destul de fierbinte…  din păcate am ajuns în punctul în care eu vreau mai mult. Nu mă pot gândi la nimic altceva…  Ne vedem când vine acasă la meditații și apoi ne strecurăm în locuri unde putem să facem sex, de obicei undeva în afara orașului. 

Totul a început după ce fiul meu a fost agresat la școală de câțiva elevi mai mari. Are 10 ani și poartă ochelari. Ceilalți copii din clasă erau atât de cruzi și răi…  Copilul plângea la școală așa că am fost nevoită să mă duc să vorbesc cu dirigintele, așa că am intrat să-l văd pe noul său profesor. Din secunda în care l-am văzut, am înghețat. Cred că și el a avut o scânteie în privire pentru că era din cale-afară de amabil, asigurându-mă că va pune capăt personal agresiunii asupra băiatului meu. Apoi mi-a sugerat să-l înscriu în echipa de fotbal a profesorului de sport, pentru a-i spori încrederea.

Nu m-am putut opri să nu flirtez cu acest bărbat. Are 32 de ani și cei mai expresivi ochi pe care i-am văzut vreodată. Eu am 35 de ani și soțul meu are 36 de ani.

După două zile de la această întrevedere la școală, profesorul de matematică m-a sunat să mă întrebe… cum stau lucrurile. Apoi a spus: „Există un alt motiv pentru apelul meu. Mă tot gândesc la tine.”

El a fost cel care mi-a sugerat să ne întâlnim la o cafea. I-am spus soțului meu că ies cu o prietenă.

Încă de la prima noastră întâlnire mi-a spus că este căsătorit iar soția lui este directoarea unei alte școli, că este ambițios și că are o fetiță de șase ani, căreia îi dedică foarte puțin timp. În timp ce ne îndreptam fiecare spre mașina lui, s-a oprit să mă sărute. Imediat după acest episod băiatul meu a început o sesiune intensă de meditații la matematică.. deși nu are nevoie.

În săptămânile următoare, ne-am întâlnit din nou într-un hotel, iar sexul cu el este fantastic. Diferența dintre el și soțul meu este copleșitoare… De fapt, nu cred că îmi mai iubesc soțul. Pasiunea pe care o am pentru amantul meu este este atât de intensă. Vreau să fiu cu el în fiecare clipă….

Ce să fac?

Citește și:

Dragă Avantaje: Cum îi spun iubitei mele că am un copil după o aventură de o noapte?


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate