Dr. Dana Bratu:„Biorevitalizarea și rejuvenarea pielii fără ace poartă un singur nume, PRX-T33”

Pentru că intrăm deja în sezonul rece, categoric avem nevoie de mai multă hidratare și tonifiere pentru pielea noastră. Este prima recomandare pe care o face Dr. Dana Bratu, Medic Specialist Dermatolog și Director Medical în cadrul clinicilor DermaBeauty, la început de toamnă. O altă recomandare importantă pe care o face pacientelor sale este tratamentul revoluționar PRX-T33.

„PRX-T33 este numit și Biorevitalizare fără ace pentru că revitalizează și rejuvenează tenul, dar ne scapă de efectele neplăcute ale înțepăturilor. Produsul trece de stratul superficial de piele, ajunge la nivelul dermului, unde induce o sinteză foarte puter-nică de colagen. Ceea ce înseamnă că din interior pielea începe să strălucească și să se hidrateze,' spune Dr. Dana Bratu.

Avantajul acestei proceduri este că se efectuează ușor și necesită puțin timp.

„Fiola de PRX-T33 este un dispozitiv medical pe care noi îl ținem la frigider pentru că temperatura optimă de păstrare este de 6 grade. Eu extrag din fiolă, cu ajutorul unei canule și cu seringa, o cantitate de aproximativ 2 ml de ser pe care îl aplic pe față prin masaj. Putem să lucrăm cu un produs care se aplică foarte ușor pe piele,' explică Dr. Dana Bratu.

Tratamentul este revoluționar pentru că folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%), însă este lipsit de reacțiile adverse asociate acestuia precum înroșirea pielii, senzația de usturime sau hiperpigmentarea reactivă. Pacienta nu are niciun disconfort în timpul tratamentului. Peroxidul de hidrogen permite penetrarea TCA în straturile profunde ale dermului pentru sinteza factorilor de creștere epiteliali, vasculari, fibroblastici, adică sinteza de colagen și elastină.

Combinația de TCA și H2O2 în concentrație mică transformă acest produs dintr-un peeling chimic agresiv într-un tratament non invaziv, care stimulează și regenerează eficient pielea.

Acidul kojic are efect depigmentant, iluminator și acționează cu succes pe hiperpigmentările tenului precum melasma. De asemenea, scade riscul hiperpigmentarilor postinflamatorii asociate tratamentelor de peeling chimic cu TCA.

„Recomand un număr de 3-4 ședințe și este necesară efectuarea unei cure o dată pe an pentru a te bucura de beneficiile aduse de PRX-T33', spune Dr. Dana Bratu. Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, vă recomand folosirea în paralel a produselor dermatocosmetice complementare
din gama WIQO.

Beneficiile sunt, într-adevăr, excepționale pentru că PRX-T33 are rezultate fabuloase în cazul per-
sonelor care se confruntă cu piele flască, lipsită de elasticitate (de pe față, decolteu, corp), piele fotoîmbă-trânită (expusă la soare, solar, pielea fumătorilor), riduri medii și adânci, melasmă (pete maronii), cicatrici atrofice și hipertrofice, vergeturi sau pori dilatați.

Procedura nu provoacă usturime, durere sau descuamare, nu este fotosensibilă și nu necesită ace sau perioadă de recuperare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete