Două dintre fiicele Angelinei Jolie au fost recent operate! „Lupta pentru a supraviețui, dar și pentru a ne vindeca sunt lucruri de care să fii mândru”

Două dintre fiicele Angelinei Jolie (44 de ani) au fost recent operate.

Actrița, care este mama a șase copii, Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Vivienne și Knox (11 ani), a făcut dezvăluirea într-un eseu publicat în revista Time, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Două dintre fiicele Angelinei Jolie au fost recent operate! „Lupta pentru a supraviețui, dar și pentru a ne vindeca sunt lucruri de care să fii mândru”

„Am petrecut ultimele două luni în și în afara mai multor operații suferite de cea mai mare dintre fiicele mele, iar, cu doar câteva zile în urmă, i-am văzut și sora mai mică suferind o operație la șold”, a scris actrița, fără a detalia starea de sănătate a fiicelor ei.

„Ele știu ce scriu în acest moment, asta pentru că le respect intimitatea și pentru că am dicutat împreună despre asta. Chiar m-au încurajat să scriu aceste rânduri.

Tot ele știu și că provocările medicale, lupta pentru a supraviețui, dar și pentru a ne vindeca sunt lucruri de care să fii mândru.”

Angelina a descris și felul în care și-a privit fiicele „ținând una la cealaltă”. „Cea mai mică dintre fiicele mele a studiat ce fac asistentele cu sora ei, apoi a asistat data viitoare [la îngrijire/operație/tratament].

Mi-am văzut toate fiicele oprindu-se din a face orice altceva și punându-se pe primul loc. Le-am văzut cum s-au bucurat să fie alături de cei pe care îi iubesc.

Le-am văzut totodată … în fața unor temeri pe care le-au înfruntat cu un curaj hotărât. Cunoaștem cu toții acel moment în care nimeni nu ne mai poate ajuta, când trebuie să închidem ochii și să respirăm.

Acel moment în care doar noi putem face următorul pas. Momentul în care trebuie să respirăm în timp ce simțim durere. Așa că suntem stăpâni pe noi înșine și o facem.”

Deși a menționat și că fiii ei le-au fost alături surorilor lor în aceste momente, actrița a pus accentul pe relația dintre fiicele sale.

Angelina și-a amintit cum cineva i-a spus cândva că afecțiunea „le vine natural fetelor” după ce i-a privit fiicele având grijă una de cealaltă.

A zâmbit atunci, însă în realitate „s-a gândit la cât de des această noțiune este abuzată”. Apoi a scris despre importanța protejării tinerelor femei din toate societățile lumii.

„Nu doar împotriva felurilor în care drepturile fetelor sunt adesea violate, dar și a nedreptăților subtile și atitudinilor frecvent neobservate sau scuzate”, mai scrie Angelina Jolie.

Actrița contribuie ca editor al revistei Time și a mai scris în trecut articole pentru publicația americană.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: E! News

Citește și:

Ce spune Simona Gherghe despre decizia autorităților de a închide școlile din cauza coronavirusului?

Priscilla Presley, distrusă de un medic estetician fals. Vezi cum arată fosta soție a lui Elvis Presley!

Andreea Marin a rămas fără mamă la vârsta de doar 9 ani însă păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete