Andreea Marin a rămas fără mamă la vârsta de doar 9 ani însă păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mama Andreei Marin s-a stins din viață în brațele primei sale fiice, atunci în vârstă de doar 9 ani, în urma unui accident rutier.

Deși avea doar 9 ani, fosta prezentatoare de televiziune mărturisește că are chiar și acum amintirea intactă a mângâierilor mamei sale.

Andreea Marin a rămas fără mamă la vârsta de doar 9 ani însă păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață

„Amintirea cea mai pregnantă pe care o am legată de mama este cea a dimineților în care venea și îmi punea palma pe frunte.

Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață.

Totul pornea în corpul meu. E de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație.

Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Tatăl vedetei s-a stins din viață în urmă cu 4 ani

În urmă cu patru ani, vedeta și-a pierdut și tatăl. Acesta s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a împlini 70 de ani.

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme …

Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă.

Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături …

Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească …

Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum …”, scria Andreea Marin, la vremea aceea.

Fosta prezentatoare TV mai are o soră, Cristina, care avea doar 4 ani când mama lor s-a stins din viață. Cele două mai au un frate, Ionuț Marin, din al doilea mariaj al tatălui lor.

Dan Marin a fost căsătorit de trei ori, în anul 2006 oficializându-și relația cu ultima lui parteneră de viață, Renata Marin.

Andreea Marin este, la rândul ei, mama unei fiice, Ana Violeta (11 ani), din fostul mariaj cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

În prezent, vedeta formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia.

Foto: Instagram

Citește și:

Șerban Copoț, de urgență la spital! „Când ești cu capul în nori, e vai de picioare” Cum se simte prezentatorul?

Adela Popescu, despre prima vacanță fără copii: „Nu am vorbit, așa cum credeam, prea mult despre copii”

George Burcea, primele declarații după separarea de Andreea Bălan: „Am decis să pun capăt relației cu Andreea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete