Dorian Popa și Claudia Iosif au petrecut noaptea împreună, deși sunt despărțiți. S-au și pozat, iar imaginea a ajuns pe Instagram

Dorian Popa nu a lipsit de la ziua de naștere a Claudiei Iosif, fosta lui iubită. Cei doi nu au ratat ocazia și au făcut și o poză, chiar dacă nu mai formează un cuplu! Imaginea a ajuns direct pe Instagram!

Claudia Iosif și Dorian Popa au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună 11 ani, însă în urmă cu aproximativ două luni au confirmat despărțirea. Deși nu au oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii, ei au dat de înțeles că încă păstrează legătura și că au o relație bună.

Acum vine și dovada că încă au o relație amicală. Artistul s-a fotografiat împreună cu Babs, chiar la aniversarea de naștere a brunetei, ba chiar a ținut să-i transmită o urare public. Claudia Iosif și-a sărbătorit în weekend ziua de naștere, a împlinit 41 de ani.

Ea a dat o petrecere unde și-a invitat toți prietenii apropiați. Îmbrăcată cu o rochie scurtă, cu formele la vedere, ea a petrecut alături de invitații ei până în zori. Spre surprinderea tuturor, Dorian Popa nu a lipsit de la petrecere, astfel că și-a făcut apariția lângă fosta iubită.

El a ținut să-i transmită o urare public, semn că relația dintre ei este una foarte bună și că încă păstrează legătura. „LMA (n.r. La mulți ani) 41'. Claudia Iosif i-a mulțumit, distribuind poza la ea pe Instastory, pe Instagram.

dorian-popa-si-claudia-iosif-impreuna-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după ce s-au despărțit. Babs a zis: „Totul s-a consumat'

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Dacă artistul a păstrat tăcerea despre separarea de iubită, ea a făcut public motivul despărțirii, dar a spus și cum se împacă cu fostul partener.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!’, a spus Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, în urmă cu câteva săptămâni.

Recent, în mediul online, ea le-a lansat o provocare fanilor. Pe Instagram aceștia i-au putut adresa vedetei orice întrebări și-au dorit, iar ea le-a răspuns. Cum treci peste o despărțire?’, au fost curioși urmăritorii lui Babs.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!’, a scris ea în mediul online. Altcineva a întrebat-o dacă există șanse să se împace cu Dorian Popa. „Nu. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!’, a răspuns Claudia Iosif, care se împacă bine cu artistul după separare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete