Bianca Drăgușanu își face noi intervenții estetice, după ce și-a topit acidul hialuronic din buze: „Fața mea a fost stricată”

Bianca Drăgușanu este pusă pe mari transformări în acest an și are de gând să apeleze la mai multe intervenții estetice. Fosta soție a lui Victor Slav și-a topit acidul hialuronic din buze și urmează să își facă un lifting facial.

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, nu se lasă intimidată de criticile sau de controversele privind alegerile sale estetice. După ce a început noul an, vedeta a decis să facă schimbări majore pe plan de înfrumusețare și a mers direct la medicul estetician pentru a se transforma așa cum își dorește.

Una dintre primele decizii a fost topirea acidului hialuronic din buze. Această procedură pe care a mai încercat-o în trecut pare să nu fi mulțumit-o, astfel că Bianca Drăgușanu va reveni la aspectul natural al buzelor sale pentru o perioadă. Totuși, vedeta nu se oprește aici și are în plan un alt pas important în evoluția sa estetică.

Bianca Drăgușanu, recunoscută pentru intervențiile estetice anterioare, precum implant mamar, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic și botox, a dezvăluit că urmează să facă un lifting facial. Această procedură are ca scop remodelarea întregii sale fețe și a fost motivată de dorința de a-și „repara toată fața”. Vedeta a menționat că forma buzelor a afectat aspectul feței sale, iar acum vrea să facă schimbări pentru a se simți mai încrezătoare și mulțumită de imaginea sa.

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes', a fost mesajul Biancăi Drăgușanu în postarea făcută pe contul său de socializare înainte de intervențiile estetice, potrivit Click!.

Și a continuat: „Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?'.

Bianca Drăgușanu (6)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

Bianca Drăgușanu, care a fost deschisă în privința deciziilor sale estetice în ultimii 20 de ani, pare hotărâtă să își urmeze propriile dorințe, indiferent de reacțiile publicului. În ciuda criticilor primite din partea unor fani, vedeta consideră că este important să facă ceea ce o face să se simtă bine.

„Ferească Sfântul… în loc să faceți ceva cu acești bani, să ajutați un bătrân sau un copil voi îi băgați în buzunar la toți doctorii… ca să ce? Să vă mutileze pe viață… crezând că sunteți prințesele planetei și stăpâniți Pământul', „Frustrarea că nu mai ești o femeie naturală se demonstrează prin miile de operații. Ți-ai bătut joc de lucrarea Domnului', „Super, mult succes! Abia aștept să văd schimbarea. Ești superbă și așa oricum', acestea sunt o parte din comentariile primite de Bianca Drăgușanu în dreptul postării sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete